Megmaradt Alice-nek (Still Alice)

Megmaradt Alice-nek (Still Alice)

0 videó - 2015
színes, amerikai filmdráma, 101 perc

A háromgyerekes, boldog házasságban élő harvardi professzorasszony, Alice a karrierje csúcsán van, amikor azt veszi észre, hogy egyre feledékenyebb. Az idő haladtával gondolatai összekuszálódnak, memóriája egyre gyakrabban hagyja cserben. A diagnózis: Alzheimer-kór, korai stádiumban. A függetlenségére mindig büszke Alice összeszorított foggal igyekszik ugyanúgy élni az életét, mint korábban, és csak a jelennel foglalkozni, de a betegség lassan úrrá lesz rajta. Férje, akit Alec Baldwin alakít, nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel és szeretné ugyanúgy élni tovább az életét, csakúgy, mint a két idősebb gyermekük (Kate Bosworth, Hunter Parrish). Egyedül a fiatalabbik lány, akit Kristen Stewart formál meg, képes tartósan támogatni a szellemileg egyre inkább leépülő anyját.
Helyenként szívszorító, néhol felemelő, ugyanakkor ijesztő történet arról, milyen az, amikor valaki elveszíti az eszét.

Rendező:
Wash Westmoreland, Richard Glatzer

Szereplők:
Julianne Moore (Dr. Alice Howland)
Kristen Stewart (Lydia Howland)
Kate Bosworth (Anna Howland-Jones)
Alec Baldwin (Dr. John Howland)
Seth Gilliam (Frederic Johnson)


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2015. február 24. Nézettség: 1,496


Videó lista megjegyzések

Mezei Judith
szerda, 2015. február 25. 21:15
Nagyon koszonom a sok jo filmet,es sok mast az oldalon,sokat bongeszek itt,es szeretem.Tavol aljon tolem minden biraskodas,de itt a leirasban talaltam egy szot,ami igazan felesleges,karrier-ujrapozicionalason.Csak magyarazd meg nekem,mifele szo ez? A szinkronokban nem tudom a "ne mar" honnan jon,mert semminek nem a forditasa angolbol.Legalabb a neveket mondhatnak az eredeti kiejtes szerint,mert nevetsegesen hangzik,annak aki tud angolul.Koszi es bocsi a biralatert.Udvozlet Las Vegasbol
Ujváriné Judit
szerda, 2015. február 25. 23:07
A filmek tartalmát nem mi találjuk ki, vannak hivatalos mozis oldalak, ahol le van irva. Én ahogy értelmezem a kifejezést, szerintem a szinésznő a karrierjét ujraépiti, ő segit az anyjának. Szerintem aki forditotta nem tudott rendesen magyarul. De igazad van, az egész mondatrész felesleges, ki is töröltem belőle.