Dr. Czeizel Endre a szív és érrendszeri katasztrófák genetikájáról

Dr. Czeizel Endre a szív és érrendszeri katasztrófák genetikájáról

2 videó - 1999
Beta-chol és a szív- és érrendszeri katasztrófák genetikája - Dr. Czeizel Endre http://megeri.8x.hu/ Koleszterinszint szabályozás és az erek védelme. Speciális zab β-glukánt és egyedi „Czeizel formulát" (folsav és B-vitaminok összetett kombinációja) tartalmaz.

A készítmény β-glukán hatóanyagának koleszterin csökkentő hatását az Európai Élelmiszer Biztonsági Bizottság (EFSA) elismerte.

Az EFSA kiemeli az oldható β-glukán fizikai tulajdonságainak jelentőségét: * a serum koleszterinszint csökkenése 30 nap fogyasztás után 15% (HDL-LDL arány javulása) * diétás rosttartalma 44%, ebből 22% β-glukán * hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez, probiotikus hatásokkal * mérsékli a vércukor és az inzulin szintjét * támogatja a testsúly kontrollt * fehérje, folsav, E-, B1-, B2-, B6-vitamin és ásványi anyagok (Na, Mg, Ca, K, Fe, Zn) forrása

A termék megalkotásában partnerünk Dr. Czeizel Endre, a bionX Tudományos Tanácsadó Testületének tagja. A magas koleszterin- és homociszteinszint a szív- és érrendszeri betegségek egyik fő kockázati tényezője. Kialakulhat nem megfelelő táplálkozás, mozgásszegény életmód következményeként, valamint genetikai tényezők hatására is. A βeta-chol összetevői révén természetes megoldást nyújt, és kedvező hatással van a koleszterin- és a homociszteinszint csökkentésére, a szív- és érrendszer egészségére.

Czeizel Endre: Az abortusz gyilkosság
„Életem legnagyobb eredményei romokban" - Dr. Czeizel Endre videoüzenete

 
   

Czeizel Endre: Az abortusz gyilkosság



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2012. május 26. Nézettség: 1,047

Tetszik