Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Munich Shooting ||| Footage of the gunman opening fire near the shopping centre in Munich



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. július 23. Nézettség: 279

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. július 23. 00:18
A miniszter elmondta, hogy a tetteseket még nem sikerült kézre keríteni. A müncheni rendőrség a Twitter-oldalán felszólította a bajor tartományi főváros lakóit, hogy távozzanak az utcákról, és ne hagyják el otthonukat. “Nem tudjuk, hogy hol vannak az elkövetők” – áll a rendőrség Twitter-üzenetében.
szombat, 2016. július 23. 00:18
Teljesen leállt Münchenben a tömegközlekedés, a város főpályaudvarát pedig kiürítik és lezárják – jelentette péntek este a helyi sajtó. A Bild szerint este készenlétbe helyezték a szövetségi rendőrség első számú terrorelhárító alakulatát, a GSG9 nevű egységet.
szombat, 2016. július 23. 00:19
Közben a hatóságok a közösségi médiában több nyelven is felszólították az embereket, hogy ne menjenek ki az utcára, maradjanak lakóhelyükön. Ezzel párhuzamosan a hatóság azt kéri az emberektől, hogy se fényképet, se videofelvételt ne tegyenek közzé az interneten a rendőri intézkedésekről, mert azzal az elkövetők is információhoz juthatnak.
szombat, 2016. július 23. 00:19
München: helyszíni tudósítás a merénylet utáni helyzetről
Pénteken kora este a müncheni Olimpiaváros bevásárlóközpontja tőszomszédságában lévő gyorsvendéglőnél lövöldözés robbant ki, amely az eddigi értesülések szerint legalább 6 halálos áldozatot követelt. Miután a feltehetően három merénylő a zsúfolt bevásárlóközpontba is berontott, pánik tört ki. Az InfoRádió németországi tudósítója a bajor fővárosból küldött beszámolójában a hatóságokat idézve jelenti: Münchenben terrorcselekmény történt, amelynek tetteseit eddig nem sikerült elfogni.
szombat, 2016. július 23. 00:19
A késő délután kialakult helyzetet jól jellemzi, hogy a tartományi kormány Seehofer miniszterelnökkel válságülést tart és a rendőrség a médián keresztül arra szólította fel a lakosságot, hogy semmi esetre se hagyja el otthonát.
szombat, 2016. július 23. 00:20
A müncheni Olimpiaváros bevásárlóközpontját időközben teljesen kiürítették, az ottani földalatti állomás alagútján át különleges rendőralakulat indult el, feltételezve, hogy esetleg ott rejtőzködik az a feltehetően három fegyveres, aki röviddel hat óra után a McDonald vendégeire tüzet nyitott, az eddigi adatok alapján legalább 6 személyt megölt és sok továbbit, részben súlyosan megsebesített, majd a bevásárlóközpontba vette az útját, ahol a lövések hallatára pánik robbant ki.
szombat, 2016. július 23. 00:20
Egyelőre nem tudni, hogy a bevásárlóközpont alatti metróállomáson sikerült-e felszállniuk egy szerelvényre, de néhány perccel a merénylet után azonnal leállították a földalatti vasút forgalmát, hogy elejét vegyék a tettesek szökésének. Ugyanebből a célból leállították a villamosforgalmat is, a müncheni főpályaudvart pedig teljesen lezárták.
szombat, 2016. július 23. 00:21
Az akcióba a rendőrség helikoptereket is bevetett, amelyek olyan berendezéssel is rendelkeznek, hogy a sötétben is észlelni tudják a mozgást a földön. A hatóságok nem zárják ki, hogy a tettesek esetleg más helyen is merényletre készülnek, ezért mindenkit rendkívüli óvatosságra intenek.
szombat, 2016. július 23. 00:21
A kórházak jelentkezésre szólították fel az orvosokat és ápolókat, mert a rendőrségtől származó értesülés szerint nem lehet kizárni, hogy a még szökésben lévő merénylők valahol ismét tüzet nyitnak, ami esetleg további sebesülésekkel is jár.
szombat, 2016. július 23. 00:21
ismét tüzet nyitnak, ami esetleg további sebesülésekkel is jár.
A terrorcselekményről érkező első hírek azt is tudni vélték, hogy az Olimpiaközponton kívül a bajor főváros szívében fekvő forgalmi csomóponton, a Stachuson és az Isarkapu mellett is lövöldözés robbant ki, de ez vaklármának bizonyult.
15 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »