Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 16 Az alternatív gyógymódokat népszerűsítették Szabadkán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egészség magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. április 16. Nézettség: 394

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. április 16. 21:20
Az alternatív gyógyászat képviselői mutatkoztak be szombaton Szabadkán. A Galleria Hotel átriumában a holisztikus gyógymódokkal és az egészséges életmóddal ismerkedhetek meg a látogatók. Az érdeklődők megtapasztalhatták milyen az akupresszúrás masszázs, vagy hogy mit is takar a reikitechnika.
szombat, 2016. április 16. 21:20
kupresszúrás talpmasszázs, relaxációs izomlazító masszázs, vagy éppen reikigyakorlat – csak néhány az alternatív orvoslás módszerei közül. A reiki a kézrátétellel történő gyógyítás elterjedt formája. A különleges japán módszer alapja a bioenergia felszabadítása. Rábaközi Tamás a stábunkon is megmutatta, hogyan is működik ez a különleges módszer. Rábaközi Tamás, reikimester: „Kimondottan gyógyításra szánt energia. Honnan? Valahonnan az univerzumból. A kezeimmel adom át, hogy az ember újból harmóniában legyen önmagával. A teste harmóniába kerüljön. Ez a kézrátételes gyógyítás a diszharmóniát korrigálja.”
szombat, 2016. április 16. 21:20
Testünk épsége mellett a lelki egészség is fontos – vallja Slobodan Ilić. A motivációs szakember elmondta, az életmódváltás és a pozitív gondolkodás egyik alapfeltétele az önismeret. Egy új eszközt is kidolgozott, amely mindennap szembesíti a felhasználót a kitűzött célokkal. Slobodan Ilić, tulajdonos, Sve za pet Kft.: „A Motiváló egyszerűen ösztönzi az embereket, hogy leüljenek és megtervezzék saját sikerüket. Hogy elgondolkozzanak a céljaikról, vágyaikról, az elért eredményeikről. Egy tervet kell készíteni az életünkről. Mélyreható vizsgálattal megállapítható, hogy mindennap van lehetőség arra, hogy valami jót tegyünk magunkkal.”
szombat, 2016. április 16. 21:21
Az alternatív gyógyászat Vajdaságban is egyre elfogadottabb – mondta el Krmpotić Badawi Marija. A Badawi Poliklinika orvosa hangsúlyozta: a holisztikus gyógymódok a probléma gyökerét kezelik, nemcsak a tüneteket. Dr. Krmpotić Badawi Marija, orvos, holisztikus gyógyító, Badawi Poliklinika: „Ha valakinek fáj a feje, akkor bevesz valamit a fejfájás ellen és már nem is fáj a feje. Azonban nem tudjuk, hogy mi és miért történik. A holisztikus gyógyászatban a terapeuta a vizsgálat után beszélgetéssel megpróbál rájönni, hogy mi a fejfájás oka. Olyan gyógymódot alkalmaz, ami nemcsak sikeres, hanem hosszú távon hatékony lesz.”

A Galleria szálló átriumában megtartott egészségnapon a látogatók azt is megtudhatták, hogyan étkezhetnek és élhetnek egészségesen.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal