Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Gyozike kalandjai 2.resz Maimiban autot vezet ?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2010. július 2. Nézettség: 424

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2010. július 2. 08:28
kis magyar diagnózis:Sajnos! - Nekünk ez kell!?- Nem valószinü! _De miért engedjük, miért nézzük?


Győzike milliókért mutogatja a testét
2010.06.14. 12:00
Milliós összeget kínált egy női magazin Győzike testéért! A showmant már a kórházban megkeresték, hogy leszerződtessék egy törökországi szexis fotóanyag készítésére.


MAGAMUTOGATÓ - A kórházat csak a jövő hét elején hagyhatja el, de máris kijelenthetjük, Győzike már megint megcsinálta a szerencséjét. A családi valóságshow öt éve alatt közel hatvan kilót fogyott a salgótarjáni rapper, csütörtökön pedig a sebészek végleg eltávolították a hasán fürtökben lógó zsírpárnákat is. Győzike alighogy magához tért, váratlan vendégek ültek az ágyánál.

– Az egyik női magazin főszerkesztője jelentkezett be hozzá valami ajánlattal – mondta a Borsnak egy a neve elhallgatását kérő nővérke.
– Miután elmentek, Győzike örömittasan újságolta a telefonba Bea asszonynak, hogy Törökországban akarnak képeket készíteni róla, ahová a családját is viheti. Mindeztmilliókért
Nos, a jelek szerint Győzike lassan arra az útra lép, mint például David Beckham, aki a különböző szponzori és reklámszerződésekkel már jóval többet keres, mint azzal, hogy focizik. A kórházban lábadozó Győzikét is megkerestük az ajánlattal kapcsolatban.

– Az összeget, amelyet a fotózásért kapok, a Borsod megyei árvízkárosultak számlájára utalom majd át – mondta picit ingerülten.
– A törökországi fotózást már nagyon várom, igaz, egyelőre még idegenkedem attól, hogy minden ruhadarabomtól meg kell szabadulnom – magyarázta

Itt látható a fotóanyag:www.borsonline.hu/news.php?hid=30710
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal