Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2018.03.28. - Jótékonysági koncert Zentán



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2018. március 29. Nézettség: 299

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2018. március 29. 20:02
Másodízben tartották meg a zene napját a zentai Emlékiskolában. A hódmezővásárhelyi példa alapján megrendezett eseményen az iskola diákjai léptek fel.
A hangversenynek jótékonysági célja is volt, így a közönség tagjai hozzájárultak az iskola tantermeinek szépítéséhez, a technikai eszközök fejlesztéséhez, támogatva egyúttal a színvonalasabb oktatást is. A tanulók hangszeres és énekes műveket adtak elő a klasszikusok, a népzene és a könnyűzene repertoárjából. A hangverseny meglepetése az összes alsós diákból álló kórus volt.
csütörtök, 2018. március 29. 20:03
A jótékonysági koncert végére egy meglepetéssel készültek az iskola alsós tanulói.

Gordán Kolos, tanító, Emlékiskola, Zenta: „Az utolsó számunk pedig egy meglepetés szám volt, ahol 130 kis tanuló, illetve az összes tanító néni, és én, tanító bácsi, felléptünk egy meglepetés énekkel, illetve két számmal, és mondhatom, hogy nagyon nagy sikerünk volt.”
Az eseményt magyarországi példára második alkalommal rendezték meg a zentai iskolában.

Barsi Anita, igazgatóhelyettes, Emlékiskola, Zenta: „A tavalyi év folyamán a hódmezővásárhelyi testvériskolánkban voltunk vendégeskedni, pontosan a zene világnapján, október elsején. Annyira megtetszett ez a rendezvény, hogy a koncert csak zenéből állt, hogy tavaly márciusban mi is megszerveztünk egy ilyen zene napját, ami nagyon sikeres volt.”
csütörtök, 2018. március 29. 20:03
A koncertet egy jótékonysági akcióval is egybekötötték, jelképes pénzadományokat gyűjtöttek az erre kihelyezett dobozokban. Az összeget az iskola tantermeinek szépítésére és az eszköztár fejlesztésére fordítják majd, ezzel is támogatva a színvonalasabb oktatást.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal