Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017-01-21 A diákok mellett volt tanulók, tanárok és egy család is volt a buszon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2017. január 21. Nézettség: 402

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2017. január 21. 18:39
Az autóbusz teljesen kiégett, a mentésben részt vevők hatalmas tragédiáról beszéltek. Az Ansa hírügynökségnek egy szemtanú olyan szörnyű látványról számolt be, amelyet soha nem fog elfelejteni.
szombat, 2017. január 21. 18:40
Gond lehetett az egyik kerékkel
A rendőrség tudomása szerint más jármű nem volt érintett a balesetben, és egyelőre vizsgálják, miért szaladt le a busz az autópályáról. Az olasz állami RAI rádió szerint egy szlovén kamionsofőr, aki a busz mögött haladt, valamilyen problémát látott az egyik keréknél. Ezt próbálta jelezni is a sofőrnek, aki azonban nem tudott elég gyorsan reagálni. A szlovén kamionos a helyszínen segített a mentésben is.
szombat, 2017. január 21. 18:40
Az Ansa hírügynökség is arról ír, hogy egy kamionsofőr nagyjából harminc kilométerrel a baleset helyszíne előtt látott egy buszt, amelynek nem volt rendben az egyik kereke. Egyelőre azonban nem erősítették meg ezt a verziót, a baleset körülményeit még vizsgálják, és sokat segíthetnek az autópálya kamerái is.
szombat, 2017. január 21. 18:40
Nagyobb volt a létszám
Az utaslistán 54 utas és 2 sofőr szerepelt, de a beszámolók szerint ennél többen ültek a buszon. Vizsgálat fogja tisztázni, hogy mennyien voltak a járművön – közölte Szijjártó Péter.
Tóth Gábor, a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatója azt mondta, hogy az iskola 36 diákja mellett volt tanulók, 3 tanár, valamint egyikük családja utazott a buszon. Megerősítette, hogy a hivatalos utaslista szerint 54-en voltak a buszon.
szombat, 2017. január 21. 18:41
Az számára is rejtély, miért vezette – az egyik olasz hírügynökség értesülése szerint – a járművet francia sofőr, mivel Magyarországról két magyar sofőrrel indult a túra - mondta. Hozzátette, hogy az iskola évek óta ugyanarra a helyre szervezi a sítáborokat. A gimnázium honlapján lévő, egy korábbi beszámoló alapján ez a délkelet-franciaországi Puy St. Vincent lehet.
szombat, 2017. január 21. 18:41
A mentőszolgálat szakemberei is a helyszínre utaznak
Az olasz Ansa hírügynökség szerint a legsúlyosabb sérülteket a Borgo Trento és Borgo Roma kórházakba szállították, a kevésbé súlyosakat a San Bonifacio kórházba. Szijjártó Péter azt mondta, 12-en jól vannak, őket először egy rendőrségi ingatlanban, majd egy dél-veronai szállodában helyezték el, pszichológus foglalkozik velük. Várhatóan ide költöztetik majd az érkező szülőket is.
szombat, 2017. január 21. 18:41
A magyar kormány állja majd a szülők kiutazását, ottani tartózkodási költségeiket, ahogy a hazatérést és a holttestek hazaszállítását is. Vasárnap kezdődik a holttestek azonosítása.
szombat, 2017. január 21. 18:41
Az Országos Mentőszolgálat szakemberei repülővel, és négy jól felszerelt mentőautóval indultak el Budapestről szombaton a veronai buszbaleset sérültjeihez - közölte Győrfi Pál, a mentőszolgálat kommunikációs vezetője. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár utasítása szerint a helyszínen, Veronában és Budapesten is felállítanak egy mentésirányítási központot. A budapesti központ feladata az lesz, hogy megszervezze a hazahozott sérültek kórházi elhelyezését.
szombat, 2017. január 21. 18:41
Eddig már négy budapesti kórház jelezte, hogy teljes kapacitással várják a buszbaleset sérült túlélőit.
szombat, 2017. január 21. 18:42
A konzulátus ad információt
A hozzátartozók ezen az ügyeleti számon érdeklődhetnek a konzulátusnál a diákok állapotáról és az újabb fejleményekről:
0039/339-62-19-517
22 megjegyzés | 1 / 3 oldal « 1 2 3 »