Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Magyar Nemzeti Arcvonal - Küldetés II.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. október 28. Nézettség: 461

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. október 28. 21:16
Egy másik promóvideón az Arcvonal tagjai kiképzésen vesznek részt. Senki nem beszél, mindenki kezében fegyver van és egy fiktív helyzetet próbálnak megoldani. A jelenség még riasztóbb, ha bekapcsoljuk a hangfalat, ugyanis katonai zene hallatszik alatta.
péntek, 2016. október 28. 21:16
Egyre többen
Az Athena Intézet arról ír, a gyűlöletcsoport nevéhez fűződik az azóta nemzetközi neonáci találkozóvá fejlődött, budapesti extrémista megemlékezés, a „Becsület napja” hagyományának bevezetése. 1997-ben első ízben az MNA szervezte meg az erődemonstrációt, amely a budai Várból kiinduló utolsó budapesti nemzetiszocialista hadműveletre emlékezik.
péntek, 2016. október 28. 21:16
A Szerb Köztársaság Belügyminisztériumának jelentése szerint a gyűlöletcsoport tevékenysége nem korlátozódik Magyarországra: 2005-ben a szervezet tíz tagját a szerb rendőrség letartóztatta, miután egy a szélsőjobboldali extrémizmus veszélyével foglalkozó konferencián résztvevő tanárokat és hallgatókat bántalmaztak az Újvidéki Egyetemen.
péntek, 2016. október 28. 21:16
Az Athena kutatásaiból kiderül, létszámuk évről évre növekszik.
A tagtoborzás, amely sok esetben a harcászati gyakorlatokhoz és félkatonai kiképzőtáborokhoz kapcsolódik, a szervezet honlapján, illetve más szélsőjobboldali internetes oldalakon videók és plakátok terjesztésével zajlik.
péntek, 2016. október 28. 21:17
A rendelkezésre álló adatok szerint az MNA mellett további hét gyűlöletcsoport működik, de egyik létszáma sem haladja meg a pár száz tagot. Ezek az
• Új Magyar Gárda
• Betyársereg
• Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom
• Kárpát Háza Őrei Mozgalom
• Kuruc.info
• Magyar Nemzeti Gárda
• Szebb Jövőért Magyar Önvédelem
péntek, 2016. október 28. 21:17
• Szebb Jövőért Magyar Önvédelem
Extrémista csoportok Európában
1990 és 2010 között több mint 300 ember halt meg és több mint 1200-an szenvedtek sérüléseket Európában kritikus belföldi extrémista incidensek következtében. A belföldi extrémizmus ritkábbá vált Európában az elmúlt húsz évben, de halálosabbá is.
péntek, 2016. október 28. 21:17
A legelterjedtebb taktika egész Európát tekintve a robbantás 492 esettel, amely több mint az összes támadás felét teszi ki (62%). A belföldi extrémista szervezetek kormányzati célpontokat választanak maguknak leggyakrabban. A támadások 42%-a irányult ilyen célponttípus ellen.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal