Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 20 A község napját ünnepli Magyarkanizsa



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. október 21. Nézettség: 261

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. október 21. 21:40
A község napja, október 20-a alkalmából díszülést tartott Magyarkanizsa Képviselő-testülete, amelyen kiosztották a nyilvános elismeréseket.
péntek, 2016. október 21. 21:40
A községnapi díszülés a Cantilena kamarakórus fellépésével kezdődött, majd Fejsztámer Róbert polgármester tartotta meg ünnepi beszédét. Idén egy személy Pro Urbe-emlékéremben, két személy, két civil szervezet és egy oktatási intézmény pedig köszönő oklevélben részesült. A pénzdíjjal járó Pro Urbe-emlékérmet Lékó Lajos nyugalmazott magyarkanizsai közgazdász kapta. Lékó Lajos, nyugalmazott közgazdász, Pro Urbe-díjas, Magyarkanizsa: „Mindig csapatban gondolkodtunk, és ott, ahol vezető voltam, mindig olyan sikeres csapatokat sikerült összehozni, olyan fiatal kádereket, akik utána megállták a helyüket.”
péntek, 2016. október 21. 21:40
Rózsa Rózsa nyugalmazott mestercukrász nemcsak a fiatal szakemberek képzésével érdemelte ki az önkormányzat köszönőlevelét, hanem két könyvével is. „A becsületes munka hosszú távon érdemes, amit pénz nélkül, szívvel kell csinálni. A két könyv magáért beszél, örökös emlék lesz Kanizsának, azt tiszta szívből, becsülettel csináltam. Köszönöm az elismerést!”
péntek, 2016. október 21. 21:41
Köszönőlevelet kapott az idén 60 éves oromi Önkéntes Tűzoltó Egyesület is. Káposzta József, elnök, Pro Urbe-díjas Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Orom: „Úgy gondolom, hogy a hatvan év alatt megtettünk mindent, hogy ezt az elismerést megkapjuk. Szerencsére 60 év alatt nagyon kevés tüzünk volt, de lehet, hogy épp a megelőzés teszi azt, hogy kevés van.”
péntek, 2016. október 21. 21:41
Az ünnepi ülésen Felsőzsolca polgármestere idén is megjutalmazott egy diákot. A 100 ezer forintos díjat Sárkány Klaudia martonosi diák vehette át, aki szeptember óta már a szabadkai Kosztolányi Tehetséggondozó Gimnázium tanulója. „A magyar nyelvet kiválóan ápoltam, magyar nyelvtanból versenyeken helyezéseket értem el.”
péntek, 2016. október 21. 21:41
A díszülésen bemutatkozott a tóthfausi Tutti gyermekzenekar, az eseményt pedig Bárdos Lajos dalaival a Cantilena Kamarakórus zárta.
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal