Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 10 05 A magyar kormány kezdeményezi az alaptörvény módosítását



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. október 5. Nézettség: 239

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. október 5. 20:36
Az alaptörvény módosításáról hozott döntést mai ülésén a magyar kormány. A módosítás kezdeményezésére azért kerül sor, mivel a kormányzó többség szerint nem hagyhatják figyelmen kívül annak a 3,3 millió szavazónak a véleményét, akik nemmel szavaztak az október 2-i kvótanépszavazáson.
szerda, 2016. október 5. 20:36
A kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a kormány elfogadta az alaptörvény módosítási javaslatának szövegtervezetét. Trócsányi László magyar igazságügy-miniszter elmondta, hogy a módosítás szövegének kidolgozásakor sok szempontot figyelembe vettek és több európai uniós ország alkotmányát tanulmányozták.
szerda, 2016. október 5. 20:37
Trócsányi László, igazságügy-miniszter: „Amit mi most rögzíteni fogunk az alaptörvényben, az a keret, amely az alkotmányos identitásunkat tartalmazza. Ez a keret érinti a területet, érinti a lakosságot, a népességet, és érinteni fogja az állami berendezkedést, valamint az államformát. Tehát kereteket határozunk meg, amelyekről úgy gondoljuk, hogy rendkívül fontosak és ugyanakkor választ adnak arra a kérdésre, amely a betelepítéssel kapcsolatosan merül fel, hiszen a népesség kérdését érintő dologról van szó.”
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal