Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Semjén: a kormány megkapta a felhatalmazást, hogy megvédje az országot a kötelező kvótától



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. október 2. Nézettség: 214

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. október 2. 19:40
Budapesten Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke és Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke tartottak sajtótájékoztatót. Gulyás elmondta a részvételi arány várhatóan 45 százalék körül lesz. Ezek 5 százaléka érvénytelen, és várhatóan a nemek aránya 95 százalékos lesz. A parlamenti képviselő hozzátette, ez egy elsöprő győzelem mindazok számára, akik elutasítják a felső korlát nélküli kényszerbetelepítést, és azok számára is, akik hisznek abban, hogy az Európai Unió erős alapjai csak az erős nemzetállamok lehetnek.
vasárnap, 2016. október 2. 19:40
. A nemek szavazatának aránya felhatalmazza Magyarországot, hogy Brüsszelben tovább harcoljon a kötelező kvóta ellen. Semjén Zsolt európai szinten is magas részvételi aránynak nevezte a népszavazás előzetes eredményeit. Hozzátette, hogy a magyar kormányt a szavazók elsöprő többsége támogatta.
vasárnap, 2016. október 2. 19:40
Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke: „A népszavazást Magyarország kormánya kezdeményezte. A szavazók nagy többsége támogatta Magyarország kormányát. Következésképpen Magyarország kormánya megkapta a politikai felhatalmazást, hogy Brüsszelben és minden helyszínen megvédje Magyarországot a kötelező betelepítési kvótától. Fontos hangsúlyoznunk azt is, hogy miközben meg fogjuk védeni Magyarországot, ezzel a politikai felhatalmazással élni fogunk.”
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal