Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 09 16 Egy éve volt a "röszkei csata"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. szeptember 16. Nézettség: 322

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. szeptember 16. 19:16
Végül kövekkel dobálóztak, rugdosták a kerítést. Az események odáig fajultak, hogy a rendőröknek könnygázt és vízágyút kellett bevetniük. A Pannon RTV stábja a helyszínről tudósított.
péntek, 2016. szeptember 16. 19:17
Csak a munkájukat mentek végezni kollégáink, ahogy minden nap teszik, de ez a nap mindkettőjük életében emlékezetes marad. Egy nappal azután, hogy Magyarország lezárta a határt, a feldühödött migránsok erőszakkal próbálták meg áttörni a határzárat. Az ostrom órákon át tartott. Rendőrök és migránsok is megsérültek.
péntek, 2016. szeptember 16. 19:17
Dóró Alen, riporter, Pannon RTV: „Amikor a helyszínre érkeztünk, már akkor is szinte apokaliptikus volt a helyzet, ugyanis az autópályán rajtunk kívül senki sem volt. Mikor ideértünk Horgosra látszott, hogy nagyon feszült a helyzet, és szinte már a levegőben volt, hogy valami történni fog.
péntek, 2016. szeptember 16. 19:17
Fél 4 körül a migránsok megtámadták a magyar határt és a rendőröket, ami órákon keresztül tartott és kövekkel, könnygázzal mindennel tele volt a levegő. Úgyhogy vigyáznunk kellett az operatőr kollégámmal, nehogy megsérüljünk. Folyamatosan kellett tudósítanunk az embereket arról, hogy mi is történik itt, hiszen ez szinte egy történelmi pillanat volt.”
péntek, 2016. szeptember 16. 19:17
Alen elmondta, hogy testi épségüket óvva egy árokban találtak menedéket, ahonnan folytatták a tudósítást. Amikor a körülmények miatt képet nem tudtak továbbítani, telefonon közvetített. Osztrogonác Andor operatőr nem sokkal az esemény előtt csatlakozott a Pannon RTV csapatához.
péntek, 2016. szeptember 16. 19:18
A tavaly szeptember 16-i esemény volt számára is az egyik legmeghatározóbb történés, amelyet eddigi munkája során átélt. „Eléggé félelmetes volt. Kellett figyelnünk, hogy nehogy megsérüljünk. Biztos, hogy az eddigi egyik legnehezebb forgatásom volt. Egész nap tudósítottunk.”
péntek, 2016. szeptember 16. 19:18
Egy éve annak, hogy a migránsok át akarták törni Horgos 2-nél a határzárat. Kollégáink akkor ott voltak a helyszínen, veszélyben voltak, de ők ma is egy év után is az MTVA-t tudósítják. De nemcsak ők, hanem a Pannon tucatnyi riportere és operatőre járja a határtérséget azóta is.
péntek, 2016. szeptember 16. 19:18
A tavalyihoz hasonló életveszélyes szituáció azóta nem volt, de a munka koránt sem könnyű. Sárban, esőben, homokban, hőségben és óriási migránstömegek közepén is kitartóan teljesít a csapat, ezzel tájékoztatva a magyarországi és természetesen a vajdasági nézőket, hallgatókat.
péntek, 2016. szeptember 16. 19:20
Szervezett lázadás volt az egész.............. tudjuk kik voltak mögötte/ libeszockom/.!
péntek, 2016. szeptember 16. 19:20
Reméljük csak rossz emlék marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 megjegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »