Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 07 25 Éhségsztrájkolnak a migránsok a szerb-magyar határnál



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. július 26. Nézettség: 313

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. július 26. 00:45
Vasárnap este óta éhségsztrájkolnak a migránsok a szerb–magyar határnál, a horgosi tranzitzóna közelében. Ötven férfi követelte hétfőn napközben, hogy Magyarország nyissa meg a kapuit a bevándorlók előtt. A nap folyamán közülük többen felhagytak a tiltakozással és bevonultak a tranzitzónába.
kedd, 2016. július 26. 00:46
Köszönjük Szerbia, emberséget, Magyarország miért haragszol ránk? – ilyen és ehhez hasonló feliratú táblákkal tüntettek hétfő délelőtt a migránsok a horgosi sátortáborban. Többen napok óta nem ettek.

Az egyik tüntető elárulta: „Négy napig úton voltunk Belgrádból, nem ettünk semmit, de nem is eszünk addig, amíg Magyarország meg nem nyitja a határait. Azért jöttem, hogy tiltakozzak a magyar határ lezárása ellen.”
kedd, 2016. július 26. 00:46
Egy magát afganisztáninak valló férfi nem érti miért nem engedik őket az Európai Unió területére. A tiltakozók közül többen tanácstalanok, nem tudják melyik országba szeretnének eljutni. „Különböző országokba, itt sokan többfelé szeretnének utazni. Én nem tudom melyik országba szeretnék eljutni.”- mondta az afgán férfi.

A tiltakozó migránsok elmondták, ragaszkodnak a békés tüntetéshez, nem szeretnének erőszakhoz folyamodni. A szerb hatóságok fokozottan jelen vannak a magyar határzár melletti ideiglenes sátortáborban és annak környékén. A bevándorlók pénteken indultak Belgrádból a magyar határhoz. A csoport a táboron kívül várakozik.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal