Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Nagy károkat okozott a vihar Magyarországon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. július 14. Nézettség: 446

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. július 14. 20:01
A szél fákat döntött ki, családi házakat rongált meg és a közlekedést is megnehezítette. Több helyre a tűzoltókat kellett hívni. Dió nagyságú jégdarabokkal és orkán erejű széllel érkezett meg az ítéletidő szerda este Balatonfüred környékére.
csütörtök, 2016. július 14. 20:01
A térségben egyik percről a másikra csapott le a pusztító vihar. Az ítéletidő a vitorlásokat sem kímélte: a 65km per órás széllökések által gerjesztett hullámok ide-oda dobálták a hajókat. A horgászoknak még összepakolni sem maradt idejük az orkán erejű szélben.
csütörtök, 2016. július 14. 20:02
A magyar fővárosban csütörtök reggel letört faágak borították a járdát és fennakadások voltak a gépkocsi közlekedésben is. A lakosok jégverésre ébredtek. A partmenti büfések sem tudtak időben kinyitni. A vihar több helyen szétszedte a terasztetőket is.
csütörtök, 2016. július 14. 20:02
A helyiek évtizedek óta nem láttak ekkora vihart, mint ez a mostani volt. Az gyik helyi lakos így nyilatkozott: „Ilyet én még nem láttam, ami most volt itt ez valami szörnyű. Talán ’73-ban amikor a platánfákat kidöntötte a szél, talán akkor volt ekkora vihar.”
csütörtök, 2016. július 14. 20:02
Siófokon órákkal az esőzés után is teljesen tele voltak a csapadékvízelvezető árkok. A víz a házakba is befolyt.
Fejfer Péter, tűzoltósági felügyelő, Magyarország: „A lokálisan nagy mennyiségben lehullott csapadék miatt a víz házakat veszélyeztet, most ennek a víznek az eltávolítása folyik.”
csütörtök, 2016. július 14. 20:03
Egerben több autó is elakadt a belvárosban az utcákon lezúduló vízátfolyások miatt. Az egyik településen a heves szél a családi házakon kívül egy állattartó telep tetőszerkezetét is megrongálta. Az épület oldalfala is kidőlt és több szarvasmarha megsérült, egy pedig elpusztult a viharban.
csütörtök, 2016. július 14. 20:03
Pécsett is gyökerestül tépte ki a fákat az orkán erejű szél. Az útra dőlt ágak miatt több helyre a tűzoltókat kellett riasztani. A meteorológusok szerint csütörtök estére átvonul a heves időjárás Magyarországon.
csütörtök, 2016. július 14. 20:04
Jégesővel kísért vihar tombolt Zomborban éjfél körül. A város egy részen teljesen elpusztította a termést, illetve a vezetékeket is megrongálta. A cukorrépa parcellák szenvedték el a legnagyobb kárt, de a kukoricát, a szóját és a napraforgót is elverte a jég.
csütörtök, 2016. július 14. 20:04
Zomborban az este 20-40 liter csapadék hullott le négyzetméterenként, emiatt a kombájnokkal néhány napig biztosan nem tudnak majd a földekre hajtani.
csütörtök, 2016. július 14. 20:05
Nem hiányzik senkinek............Sajnos mindenütt nagyok a károk...........
10 megjegyzés | 1 / 1 oldal