Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 05 27 Kelebiánál is feltorlódtak a migránsok



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. május 28. Nézettség: 221

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. május 28. 23:15
Feltorlódtak a migránsok a Kelebia-Tompa átkelőnél, a két határ között az utóbbi napokban. Számuk mintegy ötvenre tehető. Nem megerősített információk szerint újabb hullám várható.
szombat, 2016. május 28. 23:16
Itt állunk a Kelebia-Tompa határátkelőhelyen. A migránsok száma, habár napokkal ezelőtt jelentősen megugrott, azóta nem változik. Az életkörülményeik továbbra is csak alig érik el a megfelelő szintet. Alif, Irak: “Három hónappal ezelőtt indultam el, és hét napja vagyok itt. Nagyon rossz a helyzet itt. Nem tudtam, hova jövünk. Nem tudom, mi lesz velünk ezután.”
szombat, 2016. május 28. 23:17
A migránsok beengedése továbbra is lassan megy. Baharudin, Afganisztán: “Sok gyerek van, várakoznak a családjaikkal, mert tovább akarnak menni Magyarországra. Minden nap kevesebben mennek át, az emberek pedig várakoznak.”
szombat, 2016. május 28. 23:17
Muhamed elmondása szerint Szíriából négy hónappal ezelőtt kelt útra, és két hónapot töltött Idomeniben. Embercsempészek segítségével kelünk át a macedón-szerb határon – meséli. “Várunk, hogy mi történik velünk. Azért menekültünk el, mert Szíriában háború dúl, de nem találtuk meg azóta sem a boldogulásunk. Biztonságot keresünk, és bármilyen munkát el tudunk végezni.
szombat, 2016. május 28. 23:18
Az egyik migráns azt sajnálja, hogy semmilyen dokumentuma sincs, amivel bizonyíthatná politikai menekült státusát. Omacsesz, Pakisztán: “Pakisztán terrorizmus alatt van. A családom is terrorizmus áldozata, abban vesztették életüket. Egy terrorista megtámadta a családomat, és meghaltak. Most egyedül vagyok itt.”

A segélyszervezetek minden tőlük telhetőt megtesznek az emberi körülmények biztosítása érdekében.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal