Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 04 16 Keresztény Ifjúsági Találkozó Csantavéren



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. április 16. Nézettség: 345

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. április 16. 21:09
Keresztény Ifjúsági Találkozót tartottak Csantavéren. Az eseményre 1200 gyermek érkezett Vajdaság több településéről.

Pókember integetett a gyerekeknek a csantavéri templom tornyából. Rengetegen gyűltek össze az épületnél, hogy lássák a meglepetést. Idősebb és fiatalabb gyerekek is részt vettek az idei Keresztény Ifjúsági Találkozón. Szombat délelőtt előadásokat és interaktív programokat szerveztek. Sokan új barátságokat kötöttek. Anitics Adrián, Csantavér: „Nekem nagyon tetszett, mert többen is voltak, mint tavaly. Tavaly 1200-at, most meg 1200 fölöttit mondtak.”
szombat, 2016. április 16. 21:09
Ágó Gergely, Zenta: „Kettő előadás volt, és nekem mind a kettő nagyon tetszett, a két előadás között pedig játékos foglalkozások voltak.”

Az előadások után a falu futballpályáján több szabadidős tevékenység közül választhattak a gyerekek. A fiatalok többek között fociztak, kosárlabdáztak, táncoltak, kötelet húztak és sárkányt is eregettek.
szombat, 2016. április 16. 21:10
Utcai Róbert csantavéri plébános már több éve az egyik főszervezője a találkozónak. Az elsődleges célja, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, de szerinte fontos az is, hogy a vajdasági hitközösség fiataljai megismerjék egymást. Utcai Róbert, plébános, Csantavér: „A nap csúcspontja mindig a szentmise, délután öt órakor kezdjük ezt. Szeretnénk egy különös jelenettel színesíteni a szentmisét, ami pontosan arra akar rávilágítani, egészen látványosan, hogy Isten az, aki fölemel minket, Isten az, aki irgalmas hozzánk, az ördög viszont lefelé húz minket, de bízunk abban, hogy mindig a jó győz.”
szombat, 2016. április 16. 21:10
A falu plébánosa hozzátette, hogy minden évben más-más központi témát dolgoznak fel. Idén az irgalmasságot választották.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal