Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

70 éves a Hét Nap



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. április 7. Nézettség: 256

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. április 7. 18:57
Szerda este ünnepélyes keretek között emlékeztek a Hét Nap történetére. A szerkesztők és újságírók hangsúlyozták, továbbra is az olvasók igényeit tartják elsődleges szempontnak. Céljuk, hogy a lapot hétről hétre közkedveltebbé tegyék. Az ünnepségen részt vett Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke és Maglai Jenő, Szabadka polgármestere is.
csütörtök, 2016. április 7. 18:57
László Edit, igazgató, Hét Nap 1946. április 5-én jelent meg a Hét Nap első száma Újvidéken. A lap 1953-ban Szabadkára költözött. Tomek Viktor, főszerkesztő, Hét Nap: „A magyar, a vajdasági magyar kisebbségi sajtónak nagyon fontos közösség megtartó, közösség építő szerepe van. Én azt gondolom, hogy az elmúlt évtizedekben ezt a szerepet sikeresen teljesítette a Hét Nap, és mi a jövőben is ezt a szellemiséget szeretnénk továbbvinni.”
csütörtök, 2016. április 7. 18:58
A Hét Nap nemcsak egy magyar nyelvű hetilap Vajdaságban, rendkívül fontos az a magyar szellemiség, amit magában hordoz – hangsúlyozta Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke. „Emlékezünk, az emlékezés ilyenkor a nagyoknak a nevét idézi föl, ugyanakkor pedig azt a felelősséget és terhet is magával hordozza, hogy hogyan tovább, hogyan megújulni az internet, a globalizáció világában, és azt hiszem, a Hét Napnak is, mint valamennyi hetilapnak, ez az egyik kihívása.”
csütörtök, 2016. április 7. 18:58
A Hét Nap igazgatója szerint folyamatosan a megújulásra kell törekedniük, ugyanis alkalmazkodni kell a modern kor olvasóihoz. László Edit, igazgató, Hét Nap: „Nagyon felemelő érzés egy olyan közösség tagja lenni ebben a pillanatban, amely ekkora kort megélt, azt gondolom, hogy talán sokan nem is vagyunk tisztában azzal, hogy mit is jelent ez a hetven év, egy emberi élet. Rengeteg minden történt, hatalmasat változott a világ, és a Hét Nap itt van. Ez egy nagyon szép dolog.”
csütörtök, 2016. április 7. 18:59
A szerda este a szabadkai Városi Múzeumban megtartott ünnepségen a vendégek ideiglenes kiállítást tekinthettek meg a lap korábbi cikkeiből, címlapjaiból és illusztrációiból.
csütörtök, 2016. április 7. 18:59
Gratula..........
és legalább még 70 év..................
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal