Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Bukás - Avagy hóhelyzet Magyarországon - HD



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Humor magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2013. március 17. Nézettség: 1,179

   


Videó megjegyzések

hétfő, 2013. március 18. 03:12
hétfő, 2013. március 18. 03:19
Két nappal NEMO előtt már mást sem lehetett hallani, hogy ne ülj kocsiba, a vihar napján du. 4-től teljes MA államban utazási tilalom volt. A megjegyzésben említett büntetések pedig meghozzák a maguk hatását, kb. 3 hülye magyar volt az utakon du. 4 után, engem is beleértve, aki ugye nincs ilyesmihez hozzázokva otthon, mert ugye az ott egy elviselhetetlen világ, ezt meg itt a rendőri intézkedésekkel a szabadság non plusz ultrájának hívják...
hétfő, 2013. március 18. 03:20
"Az „Ez az ország nem működik!″, „Na tessék, Magyarország megint bizonyított!″ és annak bé verziója, a „Na tessék, megmondtam, hogy itt nem lehet élni!″ szólamok hangoztatóinak üzenem, hogy pontosan ugyanez a vihar, ami rajtunk keresztülment bizony hazavágta Franciaországot is: Nord-Pas-de-Calais és Pikárdia térségében a hótorlaszok miatt 170 kilométeres kocsisorok álltak be, Manche megyében 700 jármű vesztegelt az utakon 24 órát, Párizs térségében szerda reggel 360 járat közül csak 10 indult el. Belgiumban összesen 1.600 kilométernyi dugó alakult ki, és Dél-Angliában is szép számú autós éjszakázott a hó fogságában.

Én személy szerint hasonló okból szoptam végig egyszer egy hétvégét Finnországban. Ami nem azt jelenti, hogy mi finnországi szinten teljesítünk, tehát a mi helyzetünkkel minden rendben van, de a hóvihar az mindenhol hóvihar, akkor is, ha lézerkarddal, vagy halálcsillaggal megyünk neki, az a tetves hó bizony gondot fog okozni.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a posztot kísérő borzalmas képek! Ja, nem nálunk készültek, hanem az említett USA-ban és Franciaországban. Bizony."
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal