Drábik János Dr. - IBS-en tartott előadása

4 videó - 2010
Dr. Drábik János előadást tartott az IBS-en. A gazdasági világválságot és az ezzel párhuzamos folyamatokat, realitásokat tárja fel megdöbbentő mélységekben. Az előadás teljes terjedelmében lent a linknél, a végkonklúziót pedig ízelítőképpen alább megtekinthetitek.

Az Új Világrend már tényleg csak karnyújtásnyira van és már csak egy háború szükséges, hogy elősegítse az átalakulásokat és tető alá tudják hozni a Nagy Ötletet.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Drábik János Előadása az IBS-en I.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vimeo.com videó.
Segítség a vimeo.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2011. november 20. Nézettség: 562

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2011. november 20. 12:50
Három fajta nemzeti vagyon van: működő, nem működő és állami funkciók, 2 legfontosabb: monetáris és fiskális jogok.

Működő nemzeti vagyon: 90%-a elment, 120 helyett 20 Mrd Ft jött be, ezt az állam ft formájában megkapta, amikor pedig ez multik bevétele lett, devizára cserélték, az visszakerült az MNB-hez, ami azt elinflálta vagy megsemmisítette.

Nem működő nemzeti vagyon:
terület, föld mélye kincse, föld felett és alatt levő vizekből, közfunkciókhoz szükséges ingatlanok pl. kórházak, egyetemek, minisztériumok, országgyűlés épülete, múzeumok, műkincsekből.

Állami funkciók: monetáris: pénzkibocsátás, árfolyamszabályozás, kamatszabályozás, hitelrendszer, ez már rég a nemzetközi pénzrendszer hatalma alatt van.

Állami funkciók: fiskális: adózás és költségvetés. 2008-tól él a költségvetési tanács. Formális utasítási joga nincs az országgyűlés felett, de minél magasabb rendű egy jogszabály, pl. alkotmány, annál többször szegik meg (elsősorban az országgyűlés), minél alacsonyabb rendű (rendelet, törvény, telefonhívás), annál inkább be kell tartani.


16 év alatt, a rendszerváltás előtt 1 Mrd dollárt vettünk fel, kifizettünk rá 11 Mrd-ot, maradt 22 Mrd, 80%-ban eladták a nemzeti vagyont és maradt 100 Mrd felett az adósság.

Magyarországon az Euró be van vezetve (mindent lehet érte kapni, kamatoztatni lehet), a forint nincs kivezetve, ami pedig forint álruhába (drágább kamatlehetőségbe) öltöztetett euró, külföldi spekulánsok és nemzetközi pénzügyi struktúrák határozzák meg a forint hazai mennyiségét.

A Nemzeti Bank havonta megy a Basel-i a Bank of International Settlements-hez jelenteni és onnan kapja az utasításokat, a magyar kormányhoz és országgyűléshez nem. Ez a világon lévő központi bankok központi bankja.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal