Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Árpád-házi Daka József, Magyarország megkoronázott királya él! Horthy kormányzó segített



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2011. szeptember 7. Nézettség: 3,049

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2011. szeptember 7. 15:24
Lóri!

Ha ezt a riportot tőled nem látom, nem hiszem el...ez egy hihetetlen történet.
szerda, 2011. szeptember 7. 17:59
hihetetlen, de igaz és mesébe illő..sőt azon túl mutat, mert az élet tud igazán nagy és hihetetlen történésekkel bíró dolgokat produkálni..
szerda, 2011. szeptember 7. 18:05
Nem állítom, hogy igaz lenne amit mond. Azt sem, hogy nem igaz. Csupán azt, hogy Józsibácsi egy érdekes ember. És mennyire az!
vasárnap, 2012. május 6. 05:52
Nagyon érdekes!Biztosan van valami igazságmagva, de kicsit Háry János is a kis öreg....
szerda, 2012. május 9. 02:04
A vibrálást tudjátok mitől van? Feltettem egy oldalra a videót és azt írták rá hogy lehet hogy radioaktív a bácsi. Modjuk ha tényleg volt rajta a korona, akkor elképzelhető
szerda, 2012. május 9. 04:42
érdekes megközelítés... A videót én készítettem, fogalmam sincs, miért vibrált...:)


Kedves Lóránt!

Valahogy meg kellene tudni az igazságot a magyaroknak !

Az, hogy Daka József a mongol Batu kán a leszármazottja, lelke rajta, de hogy IV. Béla leszármazott, azt igazolni kellene, mondjuk a kor vívmányával a DNS. vizsgálattal, de nem vállalja a megméretést, pedig ez lenne az egyetlen bizonyítéka.
Természetesen vállalom az Önöknek írt levelet, és szeretném ha az üzenetet megjegyzéseként közzé tennék.

Üdvözlettel, Csúthy György

Tisztelt Magyar Vagyok Szerkesztőség!

A Magyar nemesi Rend társ elnöke vagyok, engem bízott meg a Rend Daka József által tett bejelentés kivizsgálására. Mivel az ügy kényesen érinti a Magyar Királyság örökösödési rendjét, körültekintően megvizsgáltam a bejelentést.
Daka úr elmondta, leírta, hogy a koronázását Serédi hercegprímás végezte jelen volt még Horthy és egy civil ruhás német tiszt.
Serédi hercegprímás titkárának életét feldolgozó művészet történész levele szerint, hivatkozva a titkár Esty úr naplójára, a napló szerint, Serédi hercegprímás a kérdéses időpontban a rokonait a Kis- Gerecsei nyaralójában fogadta, ott is maradtak néhány napra, tehát nem lehetett jelen Budán.
Találtunk két szemtanút, nevezetesen, Horthy kormányzó úr ma élő testőreit.
Az egyik testőr a beszélgetés során elmondta, hogy „kivált kép ha idegen katonatiszt is jelen van fokozott védelmet adtak volna a kormányzó úrnak”, de ilyen nem történt és a testőröket meg kerülve nem történhetett meg a koronázás.
Horthy kormányzó úr tudatában volt annak, hogy ő nem koronáztathat, mert az törvénytelen lenne.( ez eleve kizárja a koronázást), ezt erősíti meg özv. Horthy Istvánné levele amelyben írja kizárt, hogy a kormányzó úr megszegte volna a koronázási törvényt, és Ő sem tud a koronázásról. A Koronaőrök nyilatkozata szerint, a korona 1944.-ben a jelzett időpontban végig helyén volt.
A „királyt” támogató Parragh Imre szerint, Daka József és ő is elutasítja az általam kezdeményezett DNS. genetikai összehasonlító vizsgálatot.
Mindezekből megállapítható, hogy semmilyen kézzelfogható bizonyítéka nincs Daka Józsefnek, és az őt támogatóknak, arra nézve, hogy Árpád-házi, sem arra, hogy Horthy kormányzó úr titokban megkoronázta, ellenben arról, hogy nem történhetett meg elégséges és elfogadható bizonyítékok állnak a rendelkezésünkre.
Én csak óvatosságra intem Önöket, Daka „király„ ügyben.


Üdvözlettel, Csúthy György
társelnök
szombat, 2012. június 2. 18:11
Egyetértek Csúthy Györggyel.
És megkérdezem Duka urat,ha ő valóban Árpád-házi,akkor hol és mi okból bujkáltak évszázadokon át. Miért hagyták cserben ilyen hosszu ideig a népet, az országot? Jogunk van ezt megtudni, ha kell, felelőségre vonni.
Tisztelettel: Leskó Ágnes
vasárnap, 2012. június 3. 06:22
Csatlakozom Leskó Ágnes kérdéséhez, mely reális és jogos kérdés a riportban állitott eredetmondást illetően.
Hasonló történet tartott bennünket izgalomban kislány korom falucskájában, ahol akadtak a hűsies huszártörténetek mellett más érdekességek is. A legkirivóbbnak egy özvegyasszony legendáriuma tünt, ami nem volt kisebb állitás, minthogy ő Mátyás "anyjának törvénytelen "leszármazottja.Sokan tiszteletben tartották emiatt, mivel részletekkel is bizonyitotta eredetét.---- Később kiderült, hogy anyakönyve szerint leányneve: Szilágyi Erzsébet volt- ami ráadásul felvett név.Innen származhatott a merész asszociáció.- A család többi tagja gettóban végezte- nagyon sajnáltuk....és nem bántotta senki e fantazmagóriájáért. A naiv emberek elete végéig főuri rangjához méltón tisztelték- mit meg is alapozott kiváló történelmi tájékozottságával.

Aranyos a riportalany Öregúr, de valóban, hol a nemzettel szemben vállalt felelősség, milyen okkal bujkált egy ilyen nagy dinasztia sok generációja, amikor számtalan ok lett volna az esztendők során kilétük felfedésére.?????

(Módosítva: vasárnap, 2013. január 13. 06:50)
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal