Az Emberi Faj Titkolt Történelme

2 videó
Amit nem láthaszt a múzeumok bemutatótermébe n.....és amit még a tudosok is eltitkolnak előlünk....
Honnan jöttünk? Ez még mindég izgatja és foglalkoztatni is fogja az emberek egy adott társadalmi rétegét. Egyház, politikusok, Világ Bankok (három bank uralja az egész világ gazdaságát… a Te kölcsönöd is tőlük függ) mind kötelezően elutasítják, titkolják, és nem engedik, hogy teret nyerjen az a nézet, miszerint nem egyszerű evolúció hatására lettünk, vagyunk. Az isten szerelmére, a XXI. századot írjuk, nem lehet a haladást, a felfedezéseket, kutatásokat, az asztal alá söpörni. Nézzük meg az alábbi videót, érdemes végig nézni.
Akkor, amikor a DNS-ünk 5% az, amit használunk, ennyit foglal le az egész létünk… a többi 95% kihasználatlan „genetikai hulladék”, ember által lehetetlen építészeti dolgok, még a mai kor technikájával sem megoldható alkotások, komoly számítási rendszereken alapuló építmények, ma is meghatározatlan anyagú tárgyak… ezeket elég nehéz a mai műveltségi szintünkön elfogadni, hogy mind a természet alkotása. Arról már nem is beszélve, hogy lézer, szupravezető és még jó pár dolog van, amit egy év alatt fedeztek fel és fejlesztettek ki… igaz, hogy abban az évben éppen véletlen találtak egy lepottyant űrhajót és ebben az űrhajó roncsban ezeket a technikai megoldásokat fedezték fel…merő véletlen. Egy videó egy két érdekességet mutat be.. ezek dokumentált, valós leleteken alapulnak…lehet cáfolni, de ehhez a cáfolónak kellene bizonyítani, a kézzelfogható dolgok nem létét… ez pedig ugye elég badarság lenne.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Az Emberi Faj Titkolt Történelme (english! with hungarian subtitles)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2011. szeptember 30. Nézettség: 1,310

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2011. október 2. 10:42
Elgondolkoztató videót osztunk meg most az emberi civilizáció múltjával kapcsolatban. A film erőssége, hogy nem valamiféle kizárólagos elméleti dogmát próbál felállítani, hanem rengeteg konkrét régészeti lelet kapcsán indítja el a teljesen logikus kérdést: vajon tényleg primitívek voltak az emberiség ősei? Vajon tényleg a huszonegyedik század embere a fejlődés csúcsa? Mit tud kezdeni a mai hivatalos történelemszemlélet azokkal a leletekkel, melyek világ szinten egyre több helyen bukkannak elő és a napnál világosabban bizonyítják a jelenlegi dogmák tarthatatlanságát és hamisságát? (Jó mélyen elhallgatja, múzeumok jól őrzött pincéibe száműzi vagy megsemmisíti őket.)

A boszniai piramisok kapcsán már a 30.000 éves múlt sem meghökkentő senkinek, aki tanulmányozta már ezt a területet, a filmben szereplő leletek pedig zömében 10.000 évnél jóval régebbiek, az elkészítésükhöz szolgáló technológiák pedig a mai kor emberének is fejtörést okoznának olykor. Hogyan lehetséges akkor, hogy mindezeket holmi primitív, kőbaltával rohangászó egyedek készítették volna el? Véleményem szerint a mai történelemszemléletet csak az elitnek az emberi tudatosságot mindenáron uralni akaró törekvései tartják fennt. A világszerte hatalmas mennyiségben található bizonyítékok mind egyértelműen azt mutatják, hogy az igazság nagyon messze áll attól, amit ma „történelemoktatás” címen az emberi tudat manipulálására használnak fel. A spiritualitásuktól megfosztott emberi tömegek, pedig jelenleg könnyen manipulálhatóak a múltjuk igazi ismeretének hiányában. (Atlantisz és Lemúria „legendája” lassan egyre közelebb kerül a tudományos bizonyíthatósághoz a napjainkban visszatarthatatlanul felszínre törő igazság fényében.)



A filmben megfigyelhetőek egyes leleteken különleges írásjelek. Ezekről több helyen üvölt a rovás és ékírás alapú ősi kultúrákkal való rokonság, illetve párhuzam. A fenti kép a filmben Klaus Dona szerint preszanszkrit írásjeleket tartalmaz, és ő igen óvatosan fogalmaz. Ám aki ismeri a magyar rovásírást annak nem kell nagy erőlködés hogy felismerjük rajta rovásábécénk jeleit. Az Orion (Nimród!) csillagjegy szerepe a bemutatott tárgyak egy részénél pedig a sumír-pártus-szkíta-hun-magyar vonal szempontjából nézve enyhén szólva is nem elhanyagolható súlyú kérdéseket vet fel. De nem folytatom, inkább mindenkire rábízom, hogy miként értelmezi a filmben szereplő tényeket.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal