Az Elit alakulat (Band of brothers)

10 videó - 2001
Az elit alakulat (Band of Brothers) egy 10 részes amerikai 2. világháborús filmsorozat, mely Steven Spielberg és Tom Hanks produceri közreműködésével készült Stephen E. Ambrose regénye alapján. A sorozatot néhány évvel a hasonló kategóriájú film, a Ryan közlegény megmentése után mutatta be az HBO amerikai csatorna, és még ma is több országban vetítik.
Az sorozat az amerikai hadsereg 101-es légiszállítású hadosztályának 506-os ezredéhez tartozó Easy század történetét meséli el, alapjául Stephen E Ambrose könyve Az Elit alakulat, a század veteránjaival készült interjúk, valamint korabeli levelek és híradások szolgálnak.
A század katonáinak száma 2001-re 51 főre csökkent, akik az epizódok elején néhány percben visszaemlékeznek, mi is történt egy-egy bevetésük során.

Az Easy századot egy német határhoz közeli városba szállítják, ahol a katonák végre rendes ágyban, fedéllel a fejük felett aludhatnak. A század azonban megbízást kap: át kell kelniük a várost kettészelő folyón, és német hadifoglyokat ejteni a túloldalon. Az őrjárat élére Don Malarkey szakaszvezetőt választják, ám helyette a West Pointról érkezett újonc, Hank Jones szeretné vezetni a támadást. Tekintve Malarkey Bastogne-ban elvesztett társai miatti lelki állapotát, Winters elfogadja a hadnagy kérését. Időközben visszatér a századhoz David Webster közlegény, az őrjárat pedig kezdetét veszi. Az akció sikerrel jár, több német foglyot is ejtenek, ám az egyik katona életét veszti saját gránátjának repeszei miatt.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

AZ ELIT ALAKULAT 10 RÉSZ 2001.mkv



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2022. január 3. Nézettség: 224

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal