Párhuzamos Univerzumok Kvantum Fizika

3 videó - 2010
Ha léteznek párhuzamos világok,márpedig minden kvantumfizikai kísérlet azt igazolja,lehetőségünk van kvantum ugrásokat végrehajtani,valóságunk tökéletesebb megéléséhez,a rossz történéseket kikerülve,nem megélve,hátrahagyva azt nem megélt opcióként.

Létrehívásának kulcsa egy jó logikai rendező elv a jövőre vonatkoztatva,melyet pozitív érzelmekkel előre átélt jövőbeni kép teremt meg,azaz mi teremtünk,Mi vagyunk a Teremtők.

A modern tudomány a kvantum fizika felfedezésével rájött a megfigyelő által létrehívott világegyetem mivoltára,hogy mi hozzuk létre,azaz "ÉN",a megfigyelő,a megfigyelhető valóságot!

Az anyag nem más mint a tudatunk kivetülése,azaz alapvető szinten nem létezik! Szubjektív,ez több kísérlet kapcsán bizonyított!

A megfigyelő,azaz az "ÉN" nélkül nem létezhet fizikai valóság,csak egy 2 dimenziós holografikus,tér és idő nélküli kvantum struktúra,ami tartalmazza a több dimenziós valóságok létrejöveteléhez szükséges összes információt,amiből létre hívjuk sajátunkét.
Azaz dekódolunk egyet magunknak,miben az Én valóságom nem egyforma a Te valóságoddal,közben lehetőségek jönnek létre a jövőre vonatkoztatva,miben mindenki mást él meg a másikhoz képest.

Mint egy film,ahol Te és a Teremtő vagy a forgatókönyv író,s közben megéled,megélitek azt..

Mindenkinek van egy saját univerzuma..

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Az univerzum a rezgő húrok szimfóniája



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2013. szeptember 8. Nézettség: 387

   


Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal