A Hatalom Mátrixa - feliratos

6 videó - 2011
Jordan Maxwell ma is az egyik legismertebb kutatója és tudományos szaktekintélye az okkult és vallásos filozófiáknak. Érdeklődése a téma iránt még 1959-ben kezdődött. Három és fél évig dolgozott az Igazságkutatók Magazinjánál, Amerika legrégebbi, 1873 óta működő, gondolatébresztő újságjánál, mint szerkesztő és vallási szakértő. A nyugati vallások eredetével és a titkos társaságokkal kapcsolatos felfedezései szenzációs érdeklődési hullámot indítottak el a világon.

Több tucatnyi intenzív szemináriumot tartott, saját rádióműsort vezetett, vendégszerepelt 600 rádióadásban, könyveket írt, sok tv adásban szerepelt, másokat pedig ő maga készített, köztük például három darab 2 órás, a CBS-nek készített dokumentumfilmet, és a világszerte népszerű 5-részes "Ancient Mysteries" sorozatot, melyek mind az ősi vallási filozófiákkal, és azzal foglalkoznak, hogy ezek hogyan hatnak a mai világpolitikai eseményekre.
Munkássága érinti mind az ősi, mind a modern titkos társaságokat és azok szimbólumait, és óriási érdeklődésre tart számot a világon mindenhol, már hosszú évtizedek óta. Figyelembe véve, hogy milyen ütemben gyorsultak fel a világesemények napjainkban, és hogy ezekben milyen komoly szerepet játszanak a háttérben meghúzódó titkos, vallásos mozgalmak, Jordan úgy érzi, hogy ezek a témák nem csak hogy nagyon érdekesek, de ma már nem engedhetjük meg, hogy ne fordítsunk rájuk kellő figyelmet.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Jordan Maxwell - A Hatalom Mátrixa (1/5)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Education (Oktató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2011. december 1. Nézettség: 608

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal