Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

„A szerelembe belebetegedett Rómeó” eltérített egy repülőgépet



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. március 29. Nézettség: 240

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. március 29. 19:38
Vérontás nélkül fejeződött be a ciprusi repülőgép eltérítés. A robbanómellénnyel fenyegetőző terroristáról, aki Európába akarta irányítani az Airbus A320-as gépet kiderült, hogy egy egyiptomi-amerikai állampolgárságú, az alexandriai egyetem tanára, aki Cipruson élő volt feleségével akart mindenáron beszélni.
kedd, 2016. március 29. 19:38
Az Egyptair légitársaság reggeli gépén 55 utas és ötfőnyi személyzet tartózkodott a felszálláskor. A menetrend szerinti járat Alexandria és Kairó között közlekedik. A géprabló azzal fenyegette a személyzetet, hogy felrobbanja a testére erősített robbanószerkezetet, ha nem viszik Európába. A gépnek a ciprusi Lárnaka repülőterén kellett landolnia, mivel csak ennyi üzemanyag ált rendelkezésükre. A túszejtő a landolást követően rövid idő belül szabadon engedett mintegy 40-50 utast. A hatóságok az akkor még terroristának hitt férfival rövid időn belül meg tudtak egyezni, négy külföldi utas és a legénység kivételével mindenki elhagyhatta a repülőt. A ciprusi légikikötőben változott meg a terrorista követelése, mint kiderül Seif El Din Mustafa a gépen utazó utasok és a személyzet szabadon bocsátásáért cserébe az kérte, kerítsék elő Cipruson élő volt feleségét. Kérését teljesítették a hatóságok, kidobta a gép ablakán az exnejének írt négyoldalas levelét, amit nem sokára átadtak a nőnek.
kedd, 2016. március 29. 19:39
Ő nem egy terrorista, csak egy idióta. A terroristák őrültek, de nem hülyék. Ez a férfi az – fogalmazta meg lesújtó véleményét az egyiptomi külügyminisztérium az állatorvosi képesítéssel rendelkező tanár értelmi képességeiről. A ciprusi televízió közlése szerint a férfi feltartott kézzel hagyta el a repülőt. Előzőleg a még a gépen maradt hét túsz is kiszabadult. A gépeltérítő egy tolmács segítségével politikai menedékjogot kért Cipruson.

A ciprusi elnök is megerősítette, hogy nem terrorcselekmény történt, a gépeltérítőt egy szerelembe belebetegedett Rómeónak nevezte.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal