Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Magyar szurkolók Bukarestben - indavideo.hu



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez indavideo.hu videó.
Segítség a indavideo.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2013. szeptember 6. Nézettség: 1,326

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2013. szeptember 6. 18:13
Háborús helyzet Bukarestben: 1200 szurkoló csapott össze a rendőrökkel.

A román GSP.ro híre szerint Bukarestben 1200 szurkoló csapott össze a rendőrökkel, amikor megérkezett a magyar szurkolói vonat Romániába.

15 óra 10 perc: A hírek szerint a magyar szurkolók Erdély visszahódításáról énekeltek, majd cigányozni kezdett a magyar tábor. Az összecsapásokról bővebben egyelőre nem lehet tudni semmit.

Tudomásunk szerint könnygázt is bevetettek a román szervek a magyar szurkolók megfékezésére.

15 óra 25 perc: A vasútállomáson kívül állítólag Bukarest óvárosában is volt összecsapás a helyi szervek és a magyar szurkolók között. A hírek szerint a magyar drukkerek kövekkel és üvegekkel támadtak a rendőrökre, akik könnygázzal védekeztek.

15 óra 35 perc: Állítólag csillapodik a helyzet. A rendőrség úrrá lett a helyzeten, több magyar szurkolót is előállítottak.

Korábban már volt egy szurkolói összecsapás Bukarestben. A magyar szurkolók ott román drukkerekkel verekedtek össze a péntek hajnali órákban.

A Nemzeti Sport tudósítója szerint a román szurkolók is elkezdték. Egy magyar mikrobuszra támadtak többen is, amelynek végül a szélvédőjét is betörték.

A legfrissebb hírek szerint már a vonat megérkezése előtt 400 drukker összecsapott a román rendőrökkel.

16 óra 2 perc: A lovasrendőrök is megérkeztek bevetésre készen. A román rendőrség attól tart, hogy a stadion környékén újabb incidensek történnek.

16 óra 19 perc: A jelentések szerint a bukaresti vonatállomásra mentőhelikoptert kellett hívni. Közben a magyar drukkerek buszokat vertek szét a városban.

16 óra 25 perc: Közben Bukarestben tartózkodó szurkolóktól megtudtuk, hogy valóban elvittek egy magyart a helyszínről. Vélhetően Ő volt a mentőhelikopter utasa. A szurkolók közben megérkeztek a stadion melletti Fanzónába, ahol várják a mérkőzés kezdetét.

16 óra 30 perc: Információink szerint a román rendőrség terrorban tartja a magyar szurkolókat. Több magyar drukkert is elvittek a rendőrök könnygázzal való támadását követően. Egy szurkolót pedig a rendőrség végül le is tartóztatott.

16 óra 41 perc: Újabb magyar szurkolókkal sikerült kapcsolatba lépnünk. A tőlük származó információk szerint megtudtuk, hogy a román szurkolók már vártak a magyarokra Bukarestben. A Carpatian Brigade tagja is megerősítette, hogy egy magyar szurkolót elvitt a mentőhelikopter, de az állapotáról Ők sem tudnak többet mondani.

sport365.hu/magyar-foci,magyar-valogatott,haborus-helyzet-bukarestben-1200-szurkolo-csapott-ossze-a-rendorokkelt,61045

(Módosítva: péntek, 2013. szeptember 6. 18:16)
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal