Új honfoglalók - Welcome to Nyírtass! - Haszidi Zsidók Nyirtasson

40 videó - 2006
Hazatérnek a nyírtassi haszid zsidók
Dalmi Sándor éS Kőszegi M. László filmje
koszegifilm@gmail.com

„Magyarországra költözik a kanadai Québec tartományból a nyírtassi haszid közösség, hogy újból otthont teremtsen magának azon a helyen, ahol a 18. században elődei, a Mózes vallású közösség tagjai letelepedtek, s ahonnan a Holokauszt-túlélő tagjai emigrációba kényszerültek.
Az Ortodox Zsidó Világtanács és a Mechon Simon Szociális és Foglalkoztatási Alapítvány tájékoztatása szerint Magyarországra költözik a kanadai Québec tartományban élő nyírtassi haszid közösség, s “otthont teremt magának azon a helyen, ahol a 18. században a Mózes vallású közösség tagjai telepedtek le, a szeretet és az összefogás maroknyi szigetét alkotva a mai Nyírtass község területén”.
Ebből az alkalomból az alapítvány, június 22-26 között nagyszabású rendezvénysorozatot tart, amelynek díszvendége várhatóan Lőwy pátriárka, a Demecseren született és tiszteletreméltó kort megért (québeci) Nyírtassi Főrabbi lesz. A pátriárka közel ezerfős kíséretével érkezik, külön repülőkkel a debreceni reptérre. A vendégek között lesz több híres főrabbi a világ minden tájáról.
Az eseménysorozat keretében leteszik egy vallási, gazdasági, kulturális központ alapkövét, felavatják a leendő nyírtassi székhelyet és házat és az új mikvét (közösségi fürdő -tj). Mint az alapítvány sajtóközleményéből kiderül, az eseménysorozat, benne a sabesszel, nagyon színes, forgatagos, a több ezer éves haszid zsidó szokásokkal tarkított lesz. A Mózes vallású ortodox haszid világ - amely több százezres lélekszámú - nagyrészt magyar származású. (sic!) ….. ] Magyarországon az alapítvány képviseli. Tagjai büszkén vállalják magyarságukat. (….?)

Források: (NOL) Népszabadság Online 2006. június 16.

http://www.hazankert.com/haszid.html

 
“Fityma rabbi”, “b.zik”- Uj Péter, a 444 főszerkesztője nemcsak antiszemita, hanem homofób is
"Ha itt lenne a csodarabbi, gyorsan eltűnne a Covid!"
1848 március 15. = zsidó honfoglalás?
2018. 08. 29. Civilek akcióznak a budapesti Holokauszt álmúzeum előtt,...
A Dr. Drábik János riportok margójára - Facsar Imre, Jakab István
A Talmud.mp4
A haszid zsidók látványa évtizedekre nyúlik vissza Tokaj környékén
A tiszaeszlári vérvád - Zsidók rituális gyilkossága?
Az antiszemitizmus okai
A zsidógyűlölet okai - Anasztázia
Banki uzsora
Brandrede Farrakhan felrázó beszéde a vezető médiához (HunSu.mp4
Budapest, "Zsidónegyed"
Cigányokról, zsidókról tabuk nélkül- Szólj hozzá értelmesen
Csendes honfoglalás.
Dunába lőtt zsidók - Az IGAZSÁG!
Egy gyönyörűszép zsidó hagyomány-csak erős idegzetűeknek!!!
Felvásároljuk Magyarországot
Földosztás zsidóknak Magyarországon??? - kötelező!!!
Hány zsidó él(t) Magyarországon? - Haraszti György és Köves Slomó | Klubrádió 2020. február 20.
Hogyan öljünk meg gojokat és befolyásoljunk embereket
„Imádkoztam a csodarabbi sírjánál, és a fiam feleséget talált magának"
Izraeli "szakemberekkel" tárgyal Budai Gyula (2012-05-16)
Közel 400 év után újra megnyílik az egyik legrégebbi zsidó imaház
Louis Farrakhan igazságbeszéde
Még a trianoni határok is tovább szűkülnek?
Menekültrekord - két év alatt hússzorosára nőtt a menekültstátuszt igénylők száma
Molnár Oszkár Edelény polgármestere a melegekről
Molnár Oszkár a globalizációs nagytőkéről
Molnár Oszkár a zsidókról.flv
Molnár Oszkár beszéde - Megemlékezés a megölt asszony házánál (2011-02-03)
Nőtt a zsidóellenesség
PÉNZ a tét - Izraeli bíróságra mennek a Zsidók
Salamon Berkowitz a Traubisoda ellopója.
TEV SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - 2015. március 31.
Új honfoglalók
Új honfoglalók - Welcome to Nyírtass! - Haszidi Zsidók Nyirtasson 2006 - Leőwy rabbi
Zsidó - Magyar kérdés... Betelepítés? Spiritual TV. 57.
Zsidó terror a kommunizmus az ÁVÓ és 1956 mögött
bodrogkeresztur2023
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Földosztás zsidóknak Magyarországon??? - kötelező!!!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2010. szeptember 22. Nézettség: 988

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2010. szeptember 22. 22:02
Dr. Szathmáry Géza nemzeti jogvédő is elképedve ismerteti a törvényt miszerint 2006 óta 25000 ha földet adtunk át kizárólag zsidó munkatáborosoknak.
www.orszagepitok.net
hétfő, 2012. március 5. 05:58
Ujragondolásra!.......kis kiegészitéssel.


A huszonegyedik század magyarországi genocídiuma.

A nemzetközi pénzügyi hatalom és az általuk kontrollált, utóbbi két évtized politikai vezetése, romba döntötte Magyarország gazdaságát.

A mindennapi megélhetés költségeit egyre magasabbra tolták, viszont a multinacionális vállalatoknak adott kedvezmények és a nagyságukból adódó erőfölényük, ezzel párhuzamosan megfojtotta a helyi termelést, a hazai feldolgozóipart, kereskedelmet és pénzügyi rendszert, valamint megkaparintották a közműhálózatokat is.

Tudatos és kiváló képpen koordinált folyamatokkal, hihetetlen kedvezményes hitelfelvételre buzdították a magyarországi polgárokat, úgy hogy a hazai fizetőeszköz hitelkamatait, indokolatlanul magasan tartották és a forint deviza árfolyamát egy mesterséges védelmi sávval kontrollálták. Ezeket a kedvezményes hitelfelvételeket, „deviza elszámolásúvá” tették, majd ezután megszüntették az árfolyam védelmi sávot és szabad utat engedtek a spekulációnak.

Az eredmény, egy millió család lakhatása és megélhetése veszélyeztetett, szinte az összes önkormányzat a csőd szélén és több ezer öngyilkosság. Személyi felelősök eddig nincsenek, a felügyeleti szervek és nyomozó hatóságok, elhárítanak minden ez irányú intézkedést.

A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, több mint három éve dolgozik az igazság feltárásán, de pont azok homályosítják el az igazságot, akiknek feladata lenne mindezt kideríteni és ehhez minden eszközt bevetnek, felhasználva a birtokukba került fősodrású médiát is.

Mindenki segítségét köszönettel fogadjuk, aki konkrét, bizonyítható és felhasználható információkkal rendelkezik.

Kásler Árpád, BAÉSZ elnöke.

Kelt, Gyulán 2012. március 04-én.
hétfő, 2012. március 19. 08:26
Dr. Szathmáry Géza nemzeti jogvédő is elképedve ismerteti a törvényt, miszerint 2006-tól 2009. okt.1-ig kb. 2500 ha földet adtunk át új kárpótlás gyanánt kizárólag II.Vh. alatti zsidó munkatáborosoknak, egy kizárólag héber nyelven készült 2006-os (2 és 1/4 oldalas) közlemény alapján, Magyarországon! Ezek között a területek között állítólag ősgyepek és védett erdőterületek is vannak, amiket belterületté terveznek nyilvánítani! A kiosztások titkos árveréseken történtek!
Ez a keserű valóság ma hazánkban, Abszurdiszánban! Ez már nem összeseküvéselmélet, hanem tényszerű összeesküvés! Ez is oka lehet annak, hogy néhány nappal ezelőtt hazaáruló képviselők 264 ellenszavazattal leszavazták a T/5097-es törvénymódosítási javaslat tárgysorozatba vételét! Aki még ezek után is hisz a március 15-én ünnepi beszédként elhangzott néphülyítő miniszterelnöki hazugságoknak, magára vessen! (NIF)

2 vélemény
Lenhardt Ibolya, on 2012/03/19 at 06:47 said:
Megáll az ész és körbenéz… Mikor készült ez a videobejátszás, hiszen Pörzse Sándor már elég régen eljött az Echo tv-től? Miként maradhatott eddig titokban az ügy? Én sajnos korábban nem láttam ezt a műsort, de most megdöbbentem. Miféle megkülönböztetés és miféle spekuláció ez az újabb kárpótlás? Arra már nem is merek gondolni, hogy a “kárpótoltak” nem a mezőgazdaságból élnek, tehát bizonyára nyerészkednek majd a megszerzett területekkel. Mindjárt eszembe is jutott Joav Blum, akinek nagy gyümölcsöse van (amit el akart cserélni a Velence-tavi területre a kaszinóváros megépítése céljából…) Nem magyar állampolgárok eddig nem vásárolhattak termőföldet, és még 2014-ig nem is vásárolhatnak legálisan, tehát itt valami nagyon nem tisztességes! Elkótyavetyélik hazánkat a döntéshozók?! Nem szabad engedni!
Hozzászólás
dodo1943, on 2012/03/19 at 07:25 said:
Nem az a baj,hogy Abszurdisztánban minden megtörténhet. Az a baj,hogy addig süllyedtünk,hogy Abszurdisztánban több mint két évtizede hülyének lehet mindenkit nézni!
Jöjjön a válasz szlogen: HAJRÁ MAGYARORSZÁG!***HAJRÁ MAGYAROK!!
VIKTOR!!!! VIKTOR!!!! VIKTOR!!!! VIKTOR!!!!
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal