Chet Baker

37 videó
Amerikai jazz trombitás , flugelhornist és énekes . Aki születet:Oklahoma 1929.dec.
23-án. Mh: 1988. május 13-án.
Baker született és nevelkedett egy musical háztartásban Yale, Oklahoma , apja volt profi gitáros. Baker kezdte zenei pályafutását énekelt a templomi kórusban. Az apja bemutatta neki a rézfúvós hangszereket a harsona , amelynek helyébe egy trombita lett, amikor a harsona bizonyult túl nagynak.
Baker kapott néhány zenei oktatás Glendale Junior High School, de otthagyta az iskolát 16 évesen, 1946-ban, hogy csatlakozzon az Egyesült Államok hadseregéhez.
Ő kiküldött lett Berlinben , ahol csatlakozott a 298. hadsereg zenekarhoz. Otthagyja a hadsereg 1948-ban tanult elmélet és a harmóniát . Ő kieset a tanulásból, mivel a második évben azonban újra besorozzák a hadseregbe 1950-ben. Baker ismét nyert a mentesítéshez a hadseregben, hogy folytassa a pályafutását, mint egy profi zenész.
1952-ben csatlakozott a Baker Gerry Mulligan Quartet, ami egy pillanat jelenség.
Baker kezdtem használni heroin az 1950-es, ami egy szenvedély, amely befolyásolta a hátralévő életét.A korai 1960-as években, ő szolgált több mint egy éve börtönben Olaszországban a kábítószer-díjat, őt később kizárták mind Nyugat-Németországban és az Egyesült Királyságban a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények véget. Baker végül deportálták Nyugat-Németországból az Egyesült Államokba. Ő telepedett Milpitas az Észak-Kaliforniában , ahol játszott a San Joseben.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Chet Baker - The Other Best Of - Relaxin' with Chet Baker, smooth & cool jazz songs



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2015. október 26. Nézettség: 353

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal