Medeski Martin & Wood

21 videó
Medeski Martin & Wood (vagy MMW) amerikai avantgárd jazz-funk zenekar 1991-ben alakult, amely John Medeski billentyűs és zongorára, Billy Martin dobos és ütős, és Chris Wood bőgő és basszusgitár.

A zenekar merít befolyása számos zenei hagyományok, honnan funk hip hop, és ismert a szokatlan stílusban időnként "avant-groove".

MMW talált mérsékelt sikere megállíthatatlan, gyakran dolgozik együtt megjegyezte, a gitáros John Scofield és túra a jam zenekar áramkör.
A zenekar tagjai mutatták be egymásnak a jazz dobos Bob Moses, aki végre Medeski és Wood volt, és Martin oktatója.

Medeski Martin & Wood első előadás együtt voltunk a Village Gate népszerű New York-i jazz klubban. Ők voltak eredetileg egy akusztikus jazz trió, de Medeski hozzá a Hammond orgona, amikor a nehézségek szabad egy zongora nyilvánvalóvá vált [szerkesztés]. Első albumuk, Jegyzetek az Underground, a nyilvántartást az teljesen akusztikus korszak. Minden a későbbi album felfedje Medeski általi használata sokféle billentyűzetek, beleértve Mellotron, melodika, és egy Clavinet. Fa teljesen kimaradt a basszusgitár az MMW első három album, és még mindig nagymértékben támaszkodik az akusztikus nagybőgő a felvételek és az élő előadások. Korábbi albumok felfedje a Hip Hop befolyásolja frissítése klasszikus soul jazz hangzik, amely az elsődleges témája a jól ismert 1996 album, Shack-man.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Medeski Martin & Wood - Full Concert - 08/13/05 - Newport Jazz Festival (OFFICIAL)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2015. május 29. Nézettség: 200

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal