Claudia Hirschfeld

22 videó
Claudia Hirschfeld (született:1968, március 13-án Hagen) német Showorganistin (elektronikus orgona), zenész, zeneszerző és író.
Hirschfeld nőtt Werl on. Ő a harmadik gyermek szülei. A hét évesen ült önként a legjobb barátja kérésére a zongorához, ami kellett játszani a szülők irányítása alatt . Hirschfeld apai nagymama kezdett A 60 év zongorázni és hagyta, hogy unokája neki hangszer. Karácsonykor 1975-ben volt egy kézi Magnus Gyermekek orgona 12 akkord gombok a karácsonyfa alá. foglalkozó szerve van Hirschfeld autodidakta módon. A 16 éves korában játszott a WERSI szerv, amely megszerezte az apja, mint egy kit. Hirschfeld él a kerületben Parsit a Ense 2000 óta Ő házas, egy fia van. 2001-től ment, mint egy orgonista, valamint más zenészek és énekesek a turnén, 2004-ben elindult a Soloturnee. az orgona kísérte a szoprán Eva Lind, a panflutist Horea Crishan, a tenor René Köllő trombitás Walter Scholz.
Claudia Hirschfeld, valóságos nemzetközi sztárja a szerv világ, játszik közel 100 mutat az egy évvel touring vele három kézi Wersi Louvre orgona. Ezzel a rendkívül kifinomult eszközt ő képes létrehozni saját egyéni stílusát magában foglalja a hangja egész szimfonikus zenekar, együttesek és Big Bands. Az ő egyedi és szemet gyönyörködtető pedáltáblához technika lett a védjegye, igy kapta a nemzetközi sajtó elismerést, mint "Orgona balerina".

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Claudia Hirschfeld & Horea Crishan - James Last "A Morning in Cornwall"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2015. május 17. Nézettség: 235

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal