Rancid együttes

8 videó - 1991
A Rancid egy punkegyüttes, amelyet 1991-ben Matt Freeman és Tim Armstrong alapított a Kalifornia állambeli Berkeleyben.

A Rancid énekese és gitárosa Tim Armstrong, basszere Matt Freeman, Lars Frederiksen játszik a másik gitáron és Branded Steinecker a dobos. Az előző dobos, Bret Reed 2006-ban hagyta el az együttest, és őt helyettesítette Branded Steinecker, a The Used együttes korábbi dobosa. 2007-re már csak Tim Armstrong és Matt Freeman maradtak az alapító tagok közül, mivel Lars Frederiksen csak utólag, 1993-ban csatlakozott, amikor az együttes egy második gitáros után nézett.

Olyan zenei irányzat mellett döntöttek, melyet a The Offspring vagy a Green Day játszott és amely egy nagyon kedvelt műfaj volt a punkok körében a '90-es évek közepén.

A Rancid stílusa sokszor mutatott hasonlóságot a The Clash-el az albumaikban. Egyik albumuk az …Out Come The Wolves. A Life Won't Wait albumukat sokszor emlegetik úgy mint a "Rancid Sandinistáját". Az együttes a punk rock magját képezi.

A Rancid legjobban ismert számai a "Ruby Soho" és a "Time Bomb" az 1995-ös …Out Come The Wolves albumról, és a "Fall Back Down" a 2003-as Indestructible albumról

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Rancid - Red Hot Moon (HQ)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2012. december 4. Nézettség: 244

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal