Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Karthago - Requiem (Original Video Clip 1982)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2019. április 11. Nézettség: 302

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2019. április 11. 16:14
Európában is egyedülálló a magyar zenekar teljesítménye

Európában is különlegesnek számít a magyar Karthago együttes azon teljesítménye, hogy 40 éves, megszakítás nélküli karrierjüket alatt nem változott az eredeti felállás. A születésnapot a banda az Arénában ünnepli szombaton.
csütörtök, 2019. április 11. 16:14
as évek egyik meghatározó rockegyüttese, és népszerűsége azóta is tart. Különleges, úgynevezett amerikai típusú west coast zenéjükkel, amely kemény rockalapra, dús, ötszólamú vokállal és dallamos énekvezetéssel hangszerelt dalokból állt, egyéni hangzást alakítottak ki. Már az első, Karthago című nagylemezükrekord példányszámban kelt el.
A Karthago egyik különlegessége, hogy 40 éve ugyanazzal a felállással játszanak. Azaz Gidófalvy Attila (billentyűk, gitár, ének), Kiss Zoltán Zéro (basszusgitár, ének), Szigeti Ferenc (zenekarvezető, szólógitár, ének), Kocsándi Miklós (dob, gitár, ének), Takáts Tamás (ének, szájharmonika, dobok).
A jubileumhoz kapcsolódóan, 2019 februárjában jelent meg a 10 új dalt tartalmazó albumuk. Az új számok közül néhány az április 13-ai Aréna-koncerten is megszólal majd, de ha már 40 éves születésnapot ünnepelnek, nyilván a régi slágerek is előkerülnek.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal