Spoon - Kanál (zenekar)

12 videó
Spoon egy amerikai rock banda alakult Austin, Texas . A zenekar tagjai: Britt Daniel (ének, gitár), Jim Eno (dob); Rob pápa (basszusgitár, gitár, billentyűs hangszerek, ének), Eric Harvey (billentyűzet, gitár, ütőhangszerek, vokál), és Alex Fischel ( billentyűzet, gitár).
A zenekart 1993 végén az énekes és gitáros Britt Daniel , a dobos Jim Eno , miután a két találkozott tagjaként The Alien Beats . A név Spoon választották tiszteletére az 1970-es német avantgárd zenekar Can , akinek sláger " Spoon "volt a téma dal az 1985-ös film Das Messer aka Jagged Edge az Egyesült Államokban. Eno leírja Spoon zenéjét, mint "pszichedelikus".
Spoon első lemeze jelent meg, a vinyl kiadás az EP Nefarious május 1994. 1995-ben a zenekar aláírt Matador Records , és egy éven belül, Spoon megjelent az első teljes hosszúságú LP Telephono 1996-ban Az album találkozott vegyes értékelés, a kritikusok gyakran összehasonlítják a hang az szereti a Pixies és a vezeték . De összehasonlítást félretéve, Telephono jeleit mutatta a zenekar csúszik mentes a hatások, keverés post-punk keveréke a pop.

Kevesebb mint egy évvel később, Spoon megjelent a második EP , Soft Effects , melyek egyben átmenet a még különlegesebb, kiforrt hang. Ellentétben elődei, Soft Effects kevésbé volt zajos és pimasz, bemutatott egy kifinomultabb, minimalista megközelítést .

1996 végén, Spoon játszott egy koncert Denton, Texas , klub az Argo Ed Cooper és helyi zenekar Maxine radiátor, akik számára Joshua Zarbo játszott basszus idején. Zarbo hívták meghallgatásra Daniel és Eno 1997-ben, majd ezt követően lett a zenekar teljes munkaidős basszusgitáros, amíg az állandó indulás 2007-ben.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Spoon performing "Inside Out" Live on KCRW



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2015. január 31. Nézettség: 138

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal