Regélő Fehér Táltos Dobcsapat

20 videó
A Regélő Fehér Táltos Hagyományőrző Egyesület Dobcsapata Árpád fejedelem évének Fergeteg havában, 2007 januárjában alakult.

2008 óta minden nagyobb hagyományőrző összejövetelen jelen vagyunk (pomázi Fényünnep, Kurultaj, Magyarok Országos Vására, stb.)
Az évek alatt eddig kb. 180 alkalommal léptünk közönség elé. Erdélyben, Kárpátalján, Felvidéken és Délvidéken is több településen szerepeltünk.

A 2009-es nagy-britanniai walesi fellépéssorozat azt bizonyította, hogy mondanivalónk a nyelvi akadályok ellenére is eljut az emberi szívekhez.

2010 nyarán második alkalommal dobos tábort szerveztünk gyermekek és fiatalok számára, magyar őstörténet és rovásírás tanítással, íjászkodással és fegyverismerettel egybekötve.
Dalaink a szeretet nélkülözhetetlenségéről, a jóság, a becsület, az összetartozás fontosságáról, az ősök tiszteletéről, a hazaszeretetről szólnak.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Magyarnak lenni - A Regélő Fehér Táltos Dobcsapat fellépése a Balatoni nyár c. műsorban



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2014. március 26. Nézettség: 323

   


Videó megjegyzések

szerda, 2014. március 26. 12:30
Most találtam ezt a dalt és szívembe lopta magát azonnal!! :) Negyedjére hallgatom és már buzog bennem a tetterő, úgyhogy megyek is, kidolgozom magamból gyorsan :D Szép napot mindenkinek! :)
szerda, 2014. március 26. 19:05
Üdvözöllek Kedves Éva!
Köszönjük,hogy felraktad,aki egy kicsit is kötődik a spiritualitáshoz azt az
embert tényleg ,hamar megfogja ez a zene.Nekem is tettszett.
szerda, 2014. március 26. 19:22
Üdvözlöm Feri bácsi! Igazán nincs mit,én is örülök, hogy rátaláltam! :) Valójában egy másik zenéjüket kerestem, felbuzdulva a múlt heti, tavaszi napéjegyenlőség-szertartáson, amikoris egy kedves barátunk a 'Dobban a szív' dalukat kezdte el énekelni :) Így találtam reá. Engem is teljesen felpezsdített!!
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal