At Vance együttes

5 videó
Egy német power metal együttes. 1998-ban alapította Olaf Lenk (ex-Velvet Viper) gitáros és Oliver Hartmann (ex-Centers/Zed Yago).Az együttes 1998-ban kapta első megbízását a Shark Records-tól. Rainald König-el (gitár), Uli Müller-rel (billentyűs), Jochen Schnur-ral (basszusgitár) és Spoony-val (dob) kiegészülve 1999-ben elkészítették a debütáló lemezüket, a No Escape-t. A saját számok mellett található többek között egy ABBA feldolgozás (Money, Money, Money), valamint a Vivaldi-féle Négy évszak "Nyár" tételének újrahangszerelése. Év végén Spoony távozott az együttesből, helyét Jürgen "Sledgehammer" Lucas vette át. 2000-ben folytatták ezt a vonalat a következő albumjukkal, a Heart of Steel-lel. A lemezen ismét rajta van egy ABBA feldolgozás (S.O.S.), valamint egy klasszikus darab Chopin-től (4. Etűd), gitárra áthangszerelve. A Heart Of Steel Japán-ban is sikeresen debütált, ami arra ösztönözte a csapatot, hogy folytassák a munkát. 2001-ben pedig kiadták a harmadik lemezüket, a Dragonchaser-t, valamint az Early Works - Centers-t.

Olaf Lenk 2007-ben újraalapította az At Vance-t. Az új énekes Rick Altzi (Treasure Land) lett. 2007 augusztusában csatlakozott hozzájuk Manuel Walther (ex-Purple Haze) basszus gitáros és Alex Landenburg (ex-Annihilator,Philosophobia) dobos is. Még ebben az évben elkészítették a legújabb lemezüket, a VII-t. 2009 májusában Walther kilépett az együttesből, helyét "Wolfman Black" (Justice) vette át. 2009 szeptember 18-án, Ride The Sky címmel jelent meg a kilencedik stúdió albumuk.

2010-ben egy dupla lemezes válogatásalbummal jelentkezett az együttes, mely a Decade nevet viseli.

2012. április 27-én jelent meg új nagylemezük, Facing Your Enemy címmel. Ismételten történt két tagcsere, Wolfman Black helyét Chris Hill, Alex Landenburg-ét pedig Kevin Kott vette át.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

At Vance - Rise From The fall



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2013. május 18. Nézettség: 266

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal