Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Alex Tamás - Emlékdal (Csak a jók mennek el)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2010. október 31. Nézettség: 2,384

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2010. október 31. 18:52
Köszönjük, Laci!



Ugy gondolom, ide másolom MINDENKIHEZ szóló mai gondolataimat- mert igy talán akad, aki elgondolkodik a jelenségen.

Azért ide irom, mert külön köszönettel tartozom EZÉRT és a másik szép MEGEMLÉKEZÉSÉRT mindazok nevében, akiknek e napokban befelé fordulnak a gondolatai és mindazokra emlékeznek, akik már egy általunk nem ismert világban -talán?.... és a mi legkedvesebb emlékeinkben LÉTEZNEK.


Mégegyszer: Nagyon köszönöm!




Különös....Ilyenek vagyunk?
Elnézem a "magyarvagyok" tagjainak kommunikációit, ami sajnos a teljes magyar társadalmat jellemzi.

Éljük az életünket. Ki ilyet, ki olyat.... teljesen különböző, de valamennyiünket érintő ünepek jönnek- mulnak: örömmel- bánattal.

Akad , aki mindezt ugy éli meg, hogy közösségi oldalunkon hangot ad valamilyen formában érintettségének.Legtöbbször visszhang nélkül.

A döbbenet : a sok negativ reakció.

Vagy csend honol, esetleg átlépjük egymás lelki szférájából felénk jövő üzeneteit,.... de ami még rosszabb: rátronfolunk- semmire tekintettel nem lévén - mondjuk egy sorozat feldolgozása közben társunk anyagába - dübörgő marhaságokkal- bocsánat., mert netán agyament rockerek vagyunk., vagy párkereső miladyk- lordok....


Hol az emberség, hol a tolerancia?-magyarul együttérzés- Csak a buzikat, idegeneket , hatalmasokat, cifrákat, stb..toleráljuk fennhangon.- A magyar és EMBERI sors már közömbös, vagy a még nem érintetteknek-most pl. szükséges egy szörnyü halál a közvetlen közelből, hogy átéljék.... hogy oda figyeljenek egy megemlékezésre, ami nem azért kell, hogy két napig most is bulizni lehessen....

Megszoktátok már, hogy nem tudok mást mondani, mint amit gondolok..... Meg aztán: ugysem olvassátok.Kövezzetek csak- ez a sorsunk!

De aki ide téved, azt arra kérem, legyen segitségemre a nemzeti felelősség és lelkiismeret felébresztésében, mert riasztó bele is gondolni. mivé lesz az a nemzet, amelyik nem lát a szivekbe, amelyik nem tekint sem hátra, sem előre, csak a napi adag "SZÓRAKOZÁS" élteti.



www.magyarvagyok.com/csoportok/56-Az-am-Hazam-ma-ez-VAN/temak/1744
vasárnap, 2010. október 31. 21:00
Kedves Laci!

Ez a dal nagyon szép és szívhez szól, így legalább együtt tudunk emlékezni a szeretteinkre, akinek messze vannak, sajna nekem is, ezért még egyszer köszönöm!

Évi.
vasárnap, 2010. október 31. 23:41
Köszönöm ,László!Úgy érzem sikerült vigaszt és méltó emlékezést nyujtanod számomra és talán még sok ember számára ezzel a szép videóval s ez által enyhiteni azt a nagyon nehezen viselhető fájdalmat,amit ezekben a gyászos napokban még sokkal fokozotabban érzünk elvesztett szeretteink iránt.Mégegyszer nagyon köszönöm.....Klára
hétfő, 2010. november 1. 08:29
Nagyon szívesen,hölgyeim!-De,szeressük még azokat,akik köztünk vannak!Ne felejtsünk nekik egy szép szót,egy érintést,és ne felejtsük nekik elmondani,hogy szeretjük,legyen az fiatal vagy idős!Ki tudja,melyik az utolsó pillanat az életünkben.Tehát szeressük egymást-most!
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal