Cry Free - A Deep Purple kedvenc emlékzenekara

11 videó
Cry Free - A Deep Purple kedvenc emlékzenekara
Deep Purple Cover Band
A fenti titulusnak két olvasata is van. Egyrészt jelenti azt, hogy a Cry Free a Deep Purple rajongói körében igazi kedvencnek számít, hiszen 15 éves fennállása során neve gyakorlatilag összeforrt ihletője nevével. A Cry Free magyarországi pozíciójáról árulkodik, hogy az elmúlt másfél évtizedben senki más nem szánta rá magát hazánkban, hogy Deep Purple tribute produkcióval rukkoljon elő. Az annál népesebb külföldi mezőnynek is egyértelműen az élén jár a kompromisszummentes magyar csapat, akik 2001 óta turnéznak a határokon túl is. 10 éves nemzetközi karrierjük során Európa 8 országába, sőt még az ázsiai kontinensre is eljuttatták a világ egyik legautentikusabb Deep Purple emlékműsorát, amely eredeti felállásban, eredeti hangszerekkel (köztük a DP védjegynek számító 50 éves és 200 kilós Hammond orgonával), illetve az eredetiekhez megszólalásig hasonlító énekhangokon szólal meg.
A zenekar 1996 januárjában alakult, és azóta folyamatosan működik. A CRY FREE együttes – az országban teljesen egyedülálló módon- kizárólag DEEP PURPLE nótákkal foglalkozik. További érdekességképpen mindezt úgy teszi, hogy a zenekar teljes repertoárjából választ, és nem szorítkozik a klasszikusnak tekintett, 1970-72-es időszakra. Így a kötelező slágerek (SMOKE ON THE WATER, CHILD IN TIME, BLACK NIGHT stb.) mellett olyan nóták is műsoron vannak, mint az 1968-as HUSH, a ’84-es PERFECT STRANGERS vagy a 2003-as BANANAS album dalai.
Fotók, letölthető hangfelvételek és további információ található a zenekar honlapján (www.cryfree.hu), amely a DEEP PURPLE weboldalán a www.thehighwaystar.com oldalon is fellelhető a tribute bands címszó alatt.
http://www.cryfree.hu/

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

DEEP PURPLE - A Message To Cry Free (2008)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2012. július 18. Nézettség: 360

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal