Napló - Legújabb cikkek

   

LUBULKA UBUL TÖRTÉNETEIBŐL     I. Történet     UBUL SZÍNRE - LÉP ÉS AZT MONDJA, HOGY  MANAPSÁG LÉGVÁRAKAT ÉPÍT
              LUBULKA UBUL TÖRTÉNETEIBŐL   I.
SZENTLÉLEK KIÁRADÁSA   MA ÁLOM…  Pünkösd Első Vasárnapján Gondolkodom.
              SZENTLÉLEK KIÁRADÁSA  MA ÁLOM… Pünkösd Első Vasárnapján Gondolkodom.   Szentlélek kiáradása ma álom Csupán, mert a Világban Nincsen Béke.  Krisztus örökségét ma nem csodálom Mert szertefoszlott. Kérdem, de mivégre?   Ma már nyelveket beszélők sincsenek Olyan módon, mint akkor, nagyon régen.
„A NÉP, AZ ISTENADTA NÉP”,  MÁR NEM CSAK FELÉBRED…
           „A NÉP, AZ ISTENADTA NÉP”, MÁR NEM CSAK FELÉBRED…   „A Nép, az Istenadta Nép”, már nem csak felébred, Hanem ha kell, ma már felkel mert tudja, nem téved Akkor, ha pohár már csordultig tele, kiloccsan Egy kis mozdulatra és tartó kéz haragosan Elhajítva azt kiáltja: Eljött a szabadság Pillanata, már megérkezett, nincs többé rabság! A jognak asztalát régen ...
SZÁZKÉT ESZTENDŐS  LENNÉL DRÁGA ÉDESANYÁM…
              SZÁZKÉT ESZTENDŐS LENNÉL DRÁGA ÉDESANYÁM…   Százkét esztendős lennél Drága Édesanyám, Aki tizenkét éve már nem tekintesz rám, Sem azokra még, akik igazán Szerettek, Akik még élni fognak, már el nem felednek.
 
Úton!                            Úton. Pályafutásom során, mindig télen voltak a legnagyobb megpróbáltatások, működésünket illetően. Egy adott alkalommal, Tulcsáról kellet koncentrált mustot hozni Váradra.
 
Valamikor a buszon. SZTANKOVICS ISTVÁN·2015. OKTÓBER 25., VASÁRNAP   Régen, mikor még a kő is lágy volt, kezdtem én e foglalkozást. Akkor, még nem volt ennyi kategória, csupán három. A harmadikkal vezethettél minden 3,5 t felüli járművet, még buszt is azzal a feltétellel, ha volt gyakorlatod három év balesetmentesen. Persze, később „jó pénzért”levizsgáztattak erre is külön.
 
Rohanás, hajnalig! 2013. október 4., 14:03                                Október utolsó heteiben, már várható volt az első hó fellegek megjelenése térségünkben, amit, az időjárás jósok is megerősítettek.
 
Rohanás, hajnalig! 2013. október 4., 14:03                                Október utolsó heteiben, már várható volt az első hó fellegek megjelenése térségünkben, amit, az időjárás jósok is megerősítettek.
 
Visszatekintve életem kalandos pillanataira, nem mindig időrendi sorrendbe jutnak eszembe az események, ezért időponti összefüggéseket nem érdemes keresni a történetekben. Már, gyakorlattal rendelkező sofőr voltam, mikor is egy földmegmunkáló cégnél alkalmaztak, eszkavátorok, földgyaluk, buldózerek szállítására, treileren.
 
Kamaszkori élmények! 2013. október 15., 8:18   Miután, korosztályunk elérte azt a fejlettségi fokot, hogy érdeklődése az élet mocskosabb dolgai irányába forduljon, arra az elhatározásra jutottunk, én meg a korombeli barátom, hogy felfedezzük magunknak a világ árnyékos oldalát.

5057 cikk | 1 / 506 oldal