Jim Croce

Jim Croce

3 videó
James Joseph "Jim" Croce (/ k r oʊ tʃ i /; január 10, 1943 - szeptember 20, 1973) amerikai folk és népszerű rock-énekes a 1960-as és 1970-es években. 1966 és 1973, Croce megjelent öt stúdióalbumot és 11 kislemez. Az ő kislemez "Bad, Bad Leroy Brown" és "Idő in a Bottle" mindkét elérte No. 1-én az amerikai Billboard Hot 100 chart.
Croce-ben született Dél-Philadelphia, James Albert Croce és felesége Flora Mária (szül Babucci), mind az olasz-amerikaiak. Croce vett egy komoly érdeklődést a zene fiatal korban. Öt, tanult játszani az első dal a harmonika, "Lady of Spain."

Croce részt Upper Darby High School in Upper Darby Township, Pennsylvania. Érettségi után 1960-ban, tanult Malvern Előkészítő Iskola egy évvel korábban beiratkozott a Villanova Egyetem, ahol szakon a pszichológia és minored a német. szerzett diplomát a főiskolai diplomát 1965-ben Croce tagja volt A Villanova Singers és a Villanova Spires. Amikor a Spires végzett kihelyezett vagy készített felvételeket, ismerték őket a Coventry Lads. Croce is volt diák lemezlovasa WKVU (amely azóta WXVU)

Jim Croce - Greatest Hits - I'll Have To Say I Love You In A Song
Jim Croce - Greatest Hits - I Got A Name
Jim Croce - Greatest Hits - Operator (That's Not The Way It Feels)

 
   

Jim Croce - Greatest Hits - I'll Have To Say I Love You In A Song



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2016. január 29. Nézettség: 1,581

Tetszik