Redbone (zenekar)

Redbone (zenekar)

8 videó
Redbone egy indián szikla csoport eredetileg az 1970-es években származó testvérek Pat és Lolly Vegas. Elérték a Top 5 az USA Billboard Hot 100 chart 1974-ben az # 1 sláger, "Gyere és kap a szerelem". Az egyetlen ment aranylemez értékesítés több mint félmillió példányban. Redbone elért találatot kislemez "The Witch Queen of New Orleans" és a "Maggie" az USA-ban, de túlnyomórészt a tengerentúlon. Legendás mozgás és a béke üzenetét továbbra is erős [szerkesztés]. Redbone ismert és akkreditált a New York Smithsonian mint az első indián rock / cajun csoport, hogy egy # 1 egyszemélyes nemzetközi és az Egyesült Államokban.
A név Redbone maga egy Cajun kifejezés kevert fajú személy ("félvér"), a zenekar tagjai, hogy kevert vérű származású. A zenekar hivatkozott Cajun és New Orleans kultúra sokszor a saját dalszövegeket és előadói stílusa . Patrick és Lolly Vasquez - Vegas voltak keveréke yaqui, shoshone és mexikói örökség. A testvérek kezdték meg és rögzített hangfelvétel surf zenét, mint a Vegas Brothers ", mert azok ügynök azt mondta nekik, hogy a világ még nem volt kész arra, hogy magáévá tegye a duo mexikói zenész szörfözés zene ". Először a Vegas Brothers (Pat és Lolly Vegas), majd később, mint az őrült Cajun Cakewalk Band, hogy végre az egész 1960-as helyszíneken a Las Vegas Strip és megjelent a Shindig!
Szerint Pat Vegas, ez volt Jimi Hendrix -himself része Cherokee-aki inspirálta a zenészek alkotnak egy minden indián rockegyüttes. Aláírták a zenekar "Redbone", hogy az Epic Records 1969-ben Hendrix is kijelentette, hogy Lolly Vegas volt a kedvenc gitáros, Pat kedvenc basszusgitáros, és a testvérek, mint a legnagyobb hatással a zene. [4] A zenekar ezután állt Pat Vegas, Lolly Vegas, Peter Depoe és Robert Anthony Avila, a yaqui-mexikói-amerikai, ismertebb nevén az ő színpadi neve Tony Bellamy. Debütáló albumuk Redbone adták 1970-ben.

1. Blue Swede - Hooked on a Feeling
2. Raspberries - Go All The Way
REDBONE - We Were All Wounded at Wounded Knee [HUN SUB]
Redbone - Come and Get Your Love (Guardians of The Galaxy Soundtrack)
Redbone - Maggie
Redbone - Message From A Drum
Redbone - One more time ( Original Video Broadcast Oct. 1974 )
Redbone - The Witch Queen Of New Orleans (1972) - Full length version (HQ)

 
   

1. Blue Swede - Hooked on a Feeling



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2016. január 11. Nézettség: 1,546

Tetszik