Christophe Willem

Christophe Willem

7 videó
Christophe Willem (Enghien-les-Bains, 1983. augusztus 3. –) francia énekes. 2006-ban megnyerte a La Nouvelle Star elnevezésű francia énekes tehetségkutató versenyt. 2007-ben jelent meg első nagy lemeze Inventaire címmel.
Élete nagy részét Deuil-la-Barre-ben töltötte, ahol szülei egy autósiskolát vezetnek. Gyerekként műkorcsolyozáni tanult és énekelt egy gospel kórusban. 14 évesen dalokat komponált.

Mielőtt úgy döntött, hogy közgazdaságtant fog tanulni, tovább zenélt és 2004-ben egy Richard Anconina filmben szerepelt, ahol Henrit, a fiatalembert játszotta, akinek arany hangja van mégsem találják megfelelőnek egy musical főszerepére. Miután filmes karrierje nem folytatódott, visszatért az egyetemre, ahol kommunikációt tanult és mellékállásban bébiszitterkedett és egy színházban dolgozott segítőként.
Családja és barátai unszolására úgy döntött, hogy szerencsét próbál a 2006-os Nouvelle Star-ban. Az első meghallgatásokon meglepte a zsűriket, akik nem számítottak ilyen színvonalas hangra, egy ilyen kinézetű embertől. A Teknős gúnynevet kapta, végül juniús 8-án ő lett a negyedik Nouvelle Star győztese.

A 2007-es Night of the Proms turnéhoz csatlakozott, ahol olyan művészekkel léphetett fel mint Lara Fabian, Murray Head és a Tears for Fears.

A bemutatkozó albuma Inventaire címmel 2007. április 16-án jelent meg, és több mint 362 000 példány kelt el belőle, így dupla platina lett.

CHRISTOPHE WILLEM / SENSITIZED ( featuring Kylie Minogue )
Christophe Willem-09 06 23 -Au delà des Murs- Catherine Lara ( eira soph aria cath)
Christophe Willem - Des Nues
Christophe Willem - Liège
Christophe Willem - Someone New
Christophe Willem - Starlite (version inédite) @ Sous les étoiles - Québec - 06.08.12
Christophe Willem avec Kylie Minogue - Sensitized

 
   

CHRISTOPHE WILLEM / SENSITIZED ( featuring Kylie Minogue )



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2016. január 11. Nézettség: 508

Tetszik