Ronnie Wood

Ronnie Wood

3 videó
Ronald David "Ronnie" Wood (született 1947,június 1-én) angol rock-zenész, énekes, dalszerző, művész és rádiós személyiség legismertebb tagjaként a Rolling Stones 1975 óta, valamint tagja a Faces és egykori tagja A Jeff Beck Group.

Fa kezdte pályafutását 1964-ben, amikor csatlakozott a madarakról szóló gitár. Ezt követően csatlakozott a mod-csoport a teremtés, de továbbra is a csoport csak rövid ideig, és megjelent néhány kislemez. Wood csatlakozott a Jeff Beck Group 1967-ben, mint basszusgitáros. A zenekar két albumot, az Igazság és Beck-Ola, ami lett mérsékelt sikereket. A csoport osztott 1969-ben, és a fa távozott együtt énekes Rod Stewart csatlakozni egykori Small Faces tagjai Ronnie Lane, Ian McLagan és Kenney Jones egy új csoport, szinkronizált a Faces. A csoport, bár háttérbe szorult a kultikussá vált az Egyesült Államokban, talált nagy sikert aratott az Egyesült Királyságban és az európai kontinensen. A Faces debütáló albuma, First Step, 1970-ben a csoport folytatta, hogy engedje Long Player, és bólintott olyan jó, mint a Wink ... hogy egy vak ló 1971-ben Az utolsó LP címmel Ooh La La, volt megjelent 1973-ban Ahogy a csapat kezdett szét, Fa indult több szólóprojektek, végül a felvétel első önálló LP, Megvan a saját albumát a teendő, 1974-ben az albumon szerepel zenésztársa McLagan valamint egykori Beatle George Harrison és Keith Richards a Rolling Stones, régi barátja Wood. Richards hamarosan meghívást Wood, hogy csatlakozzanak a Rolling Stones, távozása után Mick Taylor. Wood csatlakozott 1975-ben, és azóta nem tagja azóta is.

Emellett Megvan a saját albumát a teendő, Wood felvett több más egyéni erőfeszítéseket. Most nézd adták 1975-ben, és elérte a NO. 118 a Billboard, és Wood együttműködött Ronnie Lane a soundtrack album Mahoney Last Stand. Elengedte Gimme Some Neck 1979-ben, amely hit No. 45 az USA-ban 1234-ben megjelent 1981-ben tetőzik a No. 164. Elengedte Dia Ez 1992-ben, nem kezdőknek jött ki 2002-ben és az I Feel Mint játszani 2010-ben tagjaként a Rolling Stones, Fa ban bekerült a Rock and Roll Hall of Fame 1989-ben iktatták, és másodszor, tagjaként a Faces, 2012 áprilisában

B.B. King with Slash, Derek Trucks, Ronnie Wood, Mick Hucknall & Susan Tedeschi - Guess Who live
Ronnie Wood - Now Look (Full Album)
Ronnie Wood and Mick Hucknall sing Bob Dylan

 
   

B.B. King with Slash, Derek Trucks, Ronnie Wood, Mick Hucknall & Susan Tedeschi - Guess Who live



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2015. november 23. Nézettség: 542

Tetszik