Badfinger

Badfinger

20 videó
Badfinger voltak a brit rock-banda, hogy a legtermékenyebb felállás, állt Pete Ham, Mike Gibbins, Tom Evans és Joey Molland. A zenekar alakult ki egy korábbi nevű csoport a Iveys, hogy 1961-ben alakult meg Ham, Ron Griffiths és David "Dai" Jenkins Swansea, Wales. Ők voltak az első csoport által aláírt a Beatles 'Apple címkét 1968-ban a The Iveys. 1969-ben, Griffiths és bal váltotta Molland, és a zenekar nevet változtattak Badfinger. 1970-ben a zenekar részt vesz az amerikai üzletember Stan Polley tudják kezelni a kereskedelmi ügyek. Az elkövetkező öt évben a zenekar számos albumot az Apple és turnézott, mielőtt belekeveredett a káosz Apple Records feloszlatását.

Badfinger négy egymást követő világsláger 1970-1972: "Gyere és vedd el" (írt és készített Paul McCartney), "Nem számít, milyen", "nap nap után" (produced by George Harrison) és a "Baby Blue". 2013-ban, "Baby Blue" tett egy újjáéledése rá a "Hot Zenék" Billboard 100 chart 14-es szám, köszönhetően a jellemző végén a sorozat finálé a hit TV show Breaking Bad. A dal "nélkül Ön "fedezték sokszor, beleértve a Billboard első számú sláger Harry Nilsson.

Ők írták alá a Warner Bros., de Polley pénzügyi machinációk eredményeként a pert a Warner több mint hiányzó letéti számlára pénzt. Warner következtében kivonását piacán a 1974-es albuma, Wish You Were Here (hét héttel a megjelenése után), levágta a zenekar jövedelem. Három nappal 28. születésnapját, április 24-én 1975 Ham öngyilkosságot követett el, felakasztotta magát, így egy jegyzetet, amely tartalmazza elmarasztaló megjegyzéseket Polley.

Az elkövetkező három évben, élő tagja küzdött, hogy újjáépítsék a személyes és szakmai életüket ellen a hátteret a perek. Az album Airwaves (1979) és a Say No More (1981) Vergődő, mint Molland és Evans lásd fűrészelt közötti együttműködés és a harc megpróbálja újraéleszteni és kihasználni a Badfinger örökölt. Látva Ham test után Ham felesége hívta őt, Evans állítólag soha nem heverte ki a barátja öngyilkos, és idézték a sötétebb pillanatokat, "akarok lenni, ahol van." November 19-én 1983 Evans is vette önálló életre lóg.

Badfinger 'Come And Get It' HD)
Badfinger - Baby Blue (1972)
Badfinger - Baby Blue (Breaking Bad Soundtrack) (HQ) 1080p
Badfinger - Baby Blue [Lyrics] [1080p] [HD]
Badfinger - Baby blue
Badfinger - Come and get it (1969)
Badfinger - Day After Day (1971 - HQ - Restored)
Badfinger - No Matter What
Badfinger - No Matter What (Midnight Special)
Badfinger - No Matter What - Promotional Film (Music Video) - HQ
Badfinger - No Matter What [Lyrics] [1080p] [HD]
Badfinger - No matter what (video/audio edited) HD
Badfinger - PERFECTION full album - Pete Ham & Tom Evans
Badfinger - Sing For The Song - full album 1971
Badfinger - Without You - Pete Ham
Badfinger - Without You - RARE TV performance
Day After Day - Badfinger
Day After Day Badfinger LIVE! 1972
No Matter What - Badfinger
The Best of Badfinger

 
   

Badfinger 'Come And Get It' HD)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2015. november 17. Nézettség: 896

Tetszik