Rare Bird

Rare Bird

2 videó
Rare Bird volt progresszív rock zenekar alakult 1969-ben jöttek létre az Angliában, de már több sikerrel, más európai országokban, mint ők otthon. Ezek többnyire emlékezett a kísértő, orgona alapú nyomon "Sympathy". Eladta egymillió példányban világszerte.
A zenekar első felállása volt, mint alább, bár lenne változások mire jött dolgozni a harmadik album. Az első két felsorolt ​​tagok voltak állandó egész élete során a zenekar.

Steve Gould (b. Stephen Gould Burt, március 25, 1950, Battersea, London déli részén) - ének & bass, gitár
David Kaffinetti (b. David Franklyn kancsó, április 17, 1946, Folkestone, Kent) - zongora és válogatott billentyűzetek
Graham Field (b. Graham Stansfield, május 3., 1940, Beaminster, West Dorset) - orgona és válogatott billentyűzetek
Mark Ashton (b. Mark Ashton Ajvé, június 23, 1949, Bridge, Kent) - dobok, vokál
A történelem Rare Bird kezdődött, amikor Graham Field elhelyezett egy hirdetést egy zongorista zenei folyóirat. Megkapta harminc válaszokat és létrehozott egy csoportot az úgynevezett "Ebéd". Találkozott Dave Kaffinetti 1968 novemberében, és együtt megfogalmazott alapvető ötleteket Rare Bird. 1969 augusztusában végül megtalálták az ideális ritmusszekció Steve Gould, Chris Randall és Mark Ashton. Mező és Kaffinetti eredetileg tervezett, hogy a zenekar lenne egy négy darab, és kerestek egy énekes / basszusgitáros. Steve és Chris, aki mind a korábban tagjai voltak a Pop-Psych zenekar "Fruit Machine", alkalmazható az Ön hirdetését, ének / gitár és basszusgitár rendre és vitték tovább. Ebéd játszott pár koncert, egy Figyelemre méltó volt a Tilbury Working Mens Club a fejedelmi összeget öt kilót. A zenekar nem volt van és sikerült erősítők, dob, gitár és Hammond orgona be autóikat.
Éveik végén 1969 release "Sympathy" elérte No. 2 Olaszország, eladott 500.000 példányban Franciaországban és több mint egymillió világszerte. Ez lett az egyetlen brit sláger, elérve a 27. számú és ott a diagramon 8 héten át. Egy 1970-es cover version a pálya The Family Dogg, elérte a kettes számú a holland. A dal visszatért az angol slágerlistán 1992, amikor a verziót Marillion elérte No. 17. 2001-ben, a pálya mintában a Faithless saját dal "Nem Enuff Love", a nevét egy kórus vonal "Sympathy". Az első album 1969-ben az úgynevezett "Rare Bird".

Rare Bird - Sympathy
Rare Bird - Sympathy ( Rare Original Footage French TV 1970 )

 
   

Rare Bird - Sympathy



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2015. november 16. Nézettség: 758

Tetszik