Peter Galassi

Peter Galassi

34 videó
GÉPI FORDITÁS
A zenekar történetében Peter Galassi kezdődik 1998,január 25-én.
Ellentétben sok jelentős zenekarával koncertezett már jelen van az olasz zenei élet, a zenekar Peter Galassi született, mint egy trió által alkotott Péter (szaxofon, harmonika, billentyűs hangszerek, vokál), Valentina (ének) és Roby (billentyűs hangszerek, vokál).
Az út, amit a zenekar Peter Galassi ma, nem volt könnyű: bár még mindig emelkedik, a nulláról indult.
Megtaláljuk lépésről lépésre egyre több és több támogatást közvetlenül nyilvánosságra, amely ma Pietro tartalékok nőtt hála az elért eredményeket, a trió, mindössze 15 éves lett a székhelye a valóság ma ismerünk.

Elindult ezen az úton egy kicsit "a tét, és kockáztatni, tudván, hogy a termék csak három részből kereskedelemben nehéz belépni a táncterem megszokta, hogy nagy zenekarokkal, kitartó mindig anélkül, hogy elhagynák az idő a szilárd meggyőződés és vágy, hogy a zene, magabiztos a potenciális kommunikáció és a véleménynyilvánítás, meggyőzte a hatalmas szenvedélye a zene.
A találkozó Fabio Ceccarini toszkán impresszárió, tulajdonosa Zene Amica és nagyszerű zenész és zeneszerző volt az első döntő lépést a karrier a csoport, aki képes volt átlátni a tagok száma, felismerve helyett a tehetség és zseni. Diszkrét kielégülést érkezett éppen, amikor a klubok, akik nem akarnak tudni "trió", ők voltak az első, hogy törekedjen az eljegyzés, annak megerősítésére, hogy a tehetségkutatók Ceccarini ismét igaza volt.

Fokozott felértékelődése, és kéri, hogy a három év után a műveletek Péter akart tapogatózott bővítése, hozzátéve, a negyedik zenész, Lorenzo (harmonikás), hogy növelje a poggyász és a repertoár a teljesítmény és képes kínálni valami, hogy a közönség : Peter Galassi született a csoport. A vágy volt, hogy nőnek egyre több és egyre több volt a konszenzus, amely a későbbi években Peter is beillesztett dob, basszusgitár, gitár és trombita, a mászás a sikerhez, hogy nem sokkal ezután, a zenekar Peter Galassi így kialakított lett az egyik legtöbbet idézett Toszkánában.
De az ambíció és a vágy, hogy túlmutatnak a regionális határokat, az álom, hogy a zene a zenekar Peter Galassi egész Olaszországban voltak ellenőrizhetetlen, valamint a növekedés a rajongótábora, így történt, hogy a menedzser Fabio Ceccarini megjelent a nagy színházi ügynökség SGR Graziano és Andrea Cut.

Az első alkalommal, hogy megtalálták a legtöbb lelkesedéssel ezeket a nagyszerű szakemberek és a naptár tovább szélesedett. Ez fontos találkozó lehet nevezni a második jelentős mérföldkő volt a zenekar történetében Peter Galassi.
Peter Galassi művész, amellett, hogy képes egy profi zenész és elismert üzleti menedzsere azt mondta, az ő csoportja vált ismertté a nagyközönség számára, valamint a szerző. Recall "Nagyon szeretlek" "A megbeszélés" "ígéretet Sailor", "Sea becsületes", "Eyes feketék", "A nápolyi New York", stb A harmadik mérföldkő a karrier Péter csak egy része autorale ismeretében egy másik nagy író, Stephen Delnevo, ami lenyűgözte az eredetiség és az érzékenység, ami megszorította rövid idő alatt mély barátság alapuló becslés, ember és mint művész. Sokan azok közül, akik ma neves sikerek időtlen, születnek hallgat Peter példányainak a legjobb barátja Delnevo, amelyek együttesen majd át, kidolgozott, riadattavano fordult egy ötlet, hogy a dal, mint a "Maszk" "Én megyek feleségül", "Florence", "szerelmes", "Casa Mia", a "Portré", "Keserű Blood", "örökké", és még sok más, a siker hozta, hogy az élvonalban a zenekar közvetlenül Galassi hanem tisztelt kollégák Big a tánczene, mint a tanár Bagutti, Roger Scandiuzzi, Roberto Polisano és még sokan mások.

Az együttműködésben a kiadói csoport Bagutti képviselt minden kétséget kizáróan egy másik fókuszpontja a karrierje a zenekar, egyre a figyelmet a legnagyobb óriás olasz zene tánc ma létező Olaszországban. A márka jöttek sőt az utolsó sikeres albumot, és az új album "Wonderful Life", amely olyan dalok, mint a "Tengeri", "Tears", "Dust", "Elviszlek szívében", "a kezében egy ember ", ami néhány hónappal már megkapta ezer értékesítés.

Da Napoli a New York - Pietro Galassi 10° - Pietro Galassi
Femmina - Pietro Galassi (official video)
Femmina - Pietro Galassi 10° - Pietro Galassi (official video)
Firenze Pietro Galassi Ruggero Scandiuzzi
Gente alla buona - Pietro Galassi (official video)
Guardare gli occhi tuoi - Pietro Galassi (official video)
In equilibrio - Pietro Galassi (official video)
Innamorarsi ballando - Pietro Galassi (official video)
La Gilera del '63 - Pietro Galassi (official video)
La prima volta - Pietro Galassi (official video)
La vita è musica - Pietro Galassi (official video)
Le mani di un uomo - Pietro Galassi e Matteo Tarantino (official video)
Marino - Pietro Galassi
Messaggio d'amore - Pietro Galassi (official video)
ORCHESTRA PIETRO GALASSI - L'UNIVERSO PER ME - canta MATTEO
PIETRO GALASSI 2015 - EFFETTO ESTATE - 2015 BUM - BUM -
PIETRO GALASSI a EFFETTO ESTATE luglio 2015
Pietro Galassi & Valentina ospiti a "Effetto Estate"
Pietro Galassi-Bum Bum
Pietro Galassi - un abbraccio
Pietro Marro -Ancora noi- Official Video
Pietro Panetta - La Patata (Official Video)
Polvere - Pietro Galassi (official video)
Prigioniero d'amore - Pietro Galassi 10° - Pietro Galassi
Sarà - Pietro Galassi - (Official Video)
Sole e mare - Pietro Galassi (official video)
Ti amo davvero - Pietro Galassi (official video)
Ti sposerò - Pietro Galassi (official video)
Tony Visentin & Pietro Galassi - Aria
pietro galassi - bianco rosso verde..avi
pietro galassi - concerto d'amore
pietro galassi - patto con dio
pietro galassi - pensiero d'amore
stai - orchestra pietro galassi

 
   

Da Napoli a New York - Pietro Galassi 10° - Pietro Galassi



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2015. július 27. Nézettség: 579

Tetszik