LOS PANCHOS

LOS PANCHOS

6 videó
Los Panchos (más néven a Trio Los Panchos) volt egy nemzetközileg híres latin trió Ismert STI romantikus balladák és Boleros.
Los Panchos találkozott először 1944-ben New York City. Az eredeti három tag Chucho Navarro és Alfredo Gil, mind Mexikóban, és Hernando Aviles Puerto Rico. Mindhárom gitározott és hangosan járultak hozzá.

Los Panchos elért Hírnevük romantikus dalok, különösen Latin-Amerikában, ahol még mindig tekinthető az egyik legnépszerűbb trió minden időben. Eladták millió rekordot Néhány éven belül az alapították.

Ők is megjelent mintegy ötven filmeket többnyire során az aranykor a mexikói mozi.

Nemzetközileg turné Los Panchos kezdete 1946 és később áthelyezik Ugyanebben az évben a Mexico City, Capital tartják a világ a spanyol nyelvű zene [szerkesztés]. Ők voltak tárt karokkal és XEW-AM, a legnépszerűbb rádióállomás Mexico City, egy idő slot fenntartott Zenéjük. 1951-ben, Los Panchos elindított egy nemzetközi turné egész Latin-Amerikában.

Julito Rodriguez csatlakozott a csoporthoz 1952-ben; Én váltotta Johnny Albino 1958-ban Johnny Albino & Chucho Navarro (Miguel Poventud és Yomo Toro voltak stúdió zenészek számára CBS) elhíresült énekes Eydie Gorme dolgozott egy sor bestseller album az 1960-as. Albínó volt az egyik legsikeresebb is a Los Panchos Kinek klasszikus album nagyon népszerű Los Panchos rajongók még mindig. Az ő távozása 1968-ban volt egy viharos egyet, ahogy én nem hagyott jó viszonyban a csoport irányítását.

1971-ben, Ovidio Hernandez csatlakozott a zenekarhoz, mint énekes, egy része azt Amíg teljesíti a korai elhaladó szövődményei agyhártyagyulladást 1976. neki, Rafael Basurto Lara csatlakozott énekese.

Alfredo Gil Los Panchos Amíg Játszott visszavonulását 1981 (meghalt 1999-ben), és Chucho Navarro játszott a csoport haláláig 1993-ban.

A jellegzetes eszköze Los Panchos és még sok más trió bolero requinto utánuk a gitár, amely a kisebb és nagyobb hangolt, mint egy hagyományos gitár, és találta fel Alfredo Gil, alapító tagja a Los Panchos. Jellemzően Fife szólók része egy bolero dalt.

Ma, több triók azt állítva, hogy a jogos örökösei az eredeti trió. Egy másik Trio Los Panchos is ismert, mint "Trio Los Panchos Gabi Vargas" (Trio Los Panchos A Gabi Vargas) jelenleg a zenei irányt Gabriel Vargas Aguilar. , Még továbbra is végre koncertek szerte Mexikóban, Latin-Amerikában és az Egyesült Államokban, egy újabb leadott énekesek. Egy másik Trio Los Panchos segítségével a nevét a Trio Los Panchos Chucho Navarro alapítója (Founder of Trio Los Panchos Chucho Navarro) irányítása alatt Chucho Navarro Jr. fia az eredeti Los Panchos tagja Chucho Navarro teszi prezentációk világszerte

"Adiós Mariquita Linda" - (Gigliola Cinquetti y Trio Los Panchos)
LOS PANCHOS "BÉSAME MUCHO / QUIZÁS QUIZÁS"
LOS PANCHOS "CUANDO CALIENTA EL SOL"
MARI TRINI Y LOS PANCHOS-AMORES-VÍDEO
TRIO LOS PANCHOS - VAYA CON DIOS
{ Gigliola Cinquetti & Trio Los Panchos } - " Se Te Olvida (La Mentira )"

 
   

"Adiós Mariquita Linda" - (Gigliola Cinquetti y Trio Los Panchos)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2015. július 15. Nézettség: 338

Tetszik