Tony Osborne

Tony Osborne

22 videó
Edward Benjamin Osborne (Tony Osborne), zeneszerző és zenész: született Cambridge 1922,június 29-én: feleségül 1948 Joan Mason (egy fiú, egy lány), másrészt Faye Morgan (elhunyt); meghalt: Sydney 2009 márciusában 1-én.

Egy nagyon társaságkedvelő ember, Osborne élvezte az életet a bor, a nők és a dal, és nem meglepő, hogy az ő házassága felbomlott a késő '60 -as években. Amikor elkezdtem játszani a tengerjáró hajók, találkozott, majd feleségül Faye Morgan, aki tervezett sport- és színházi jelmezek. Telepedtek le Sydney és ő vezette a turné hat túlélő tagjai a Glenn Miller Orchestra. Miután Faye korai halála 1997-ben úgy döntött, hogy ott marad. Töltött fennmaradó éveit zenehallgatás, és élvezi a lakóhely, mint a zongorista a Sydney Yacht Club. "Én is tartom a kapcsolatot a régi ismerősökkel," jegyezte meg: "Azt telefont, hátha még élek." Sajnos, nem így van.
Alatt Mantovani és Melachrino népszerűsége a közép-50-es, Osborne készített egy albumot a Melavano. A '70 -es évek elején, ő lett Lazlo Tabor az album cigány Romance egy 60- fős zenekar. A rendező, Sordo Gomez is volt Osborne. "Nem akartam, hogy megzavarja a nyilvánosság nevemet társul más dolog, és ez egy nagyon-nagyon jók, mert nem volt jó zenészek rajta. Eric Robinson, a karmester, volt egy BBC programot, és nem tudta, hogy ez nekem, azt mondta, "Nincs kétségem afelől, hogy történt Magyarországon, mint nem tudjuk, hogy nyilvántartás, mint hogy itt van." Zenekara nevetésben tört ki, mert a fele, beleértve a hegedű játékos, volt a rekord. Soha nem bocsátotta meg nekem, amitől ostoba. "
1969-ben, Osborne folytatott Judy Garland utolsó koncertek, lezajlott Skandináviában. "Ő volt az egészségügyi problémák, de amint a nyitó rúd a zene kezdett, mind járt. Ő volt a tökéletes show minden alkalommal" Osborne összebarátkozott az előzenekar, Johnnie Ray. Amikor ő és Ray volt a bárban, Osborne azt mondta: "Én iszom", és Ray válaszolt: "Tony, azt inni egy autóbalesetben."

Osborne gyakran dolgozott együtt Shirley Bassey, dalokat írni neki ("Gone" és a "You"), és intézi neki nagyon drámai sláger, "I (akiknek semmi)" 1963-ban "Azt írta, hogy a 5/4, amely lehetővé tette számunkra, hogy egy nagy tympani verte meg. Shirley nem tudhatta volna, ha ez 5/4 vagy 10/4, de ez nem számít, ahogy volt valaki, aki úgy érzi, egy megállapodás, és tudta, mikor kell jönni. "

'Sunspot' - Tony Osborne's Three Brass Buttons
Ken Dodd with Tony Osborne & His Orchestra - Girl Of My Dreams [1965]
So in love, (Cole Porter) Tony Osborne & his Orchestra, telas de Albert Lavault.
Theme From Samson And Delilah - Tony Osborne
Tony Osborne & his Orchestra - So in Love - HQstereo
Tony Osborne's new 5 inch gauge Hunslett Jack loco HBMES track Anderson Park Napier New Zealand
Tony Osborne - Can I Trust You (1968) | Yeşilçam Müzikleri
Tony Osborne - Can I Trust You (Orjinal Plak Kayıt)
Tony Osborne - His Piano and Orchestra - Hey There
Tony Osborne: Suite & Light (soap on a string, groovy strings)
Tony Osborne Orchestra - Copycat (1960)
Tony Osborne Orchestra - I Only Live To Love You (Cilla Black)
Tony Osborne Orchestra - I Only Live To Love You (Cilla Black)
Tony Osborne Turkish Coffee
Tony Osborne and His Orchestra - Helados
Tony Osborne and His Orchestra- I've Never Been In Love Before
Tony Osborne and His Orchestra - Something Stupid
Tony Osborne and His Orchestra - Something Stupid
Tony Osborne and His Orchestra The Windows of Paris 1959
Tony Osborne drum solo.
Tony Osborne quick start.wmv
When You Wish Upon A Star - Tony Osborne

 
   

'Sunspot' - Tony Osborne's Three Brass Buttons



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2015. június 4. Nézettség: 461

Tetszik