Brent Barrett

Brent Barrett

8 videó
Brent Barrett (született:1957, február 28-án) egy amerikai színész és bariton, aki leginkább ismert munkája belül American színház . Barrett Fellépett musicalekben és koncertek a színházak, szimfonikus zenekarok , operaházak , és koncerttermek nemzetközi szinten. Ő játszotta az eredeti termelés Maltby és Shire 's hit Off-Broadway musical minden eddiginél közelebb a 1989-es és a 2001-es West End újjászületése Cole Porter 's Kiss Me, Kate . Ő is megjelent szórványosan a televízióban és a filmek.
Barrett-ben született és nevelkedett Quinter, Kansas , a legfiatalabb a három gyermek.

Ő kezdte meg tanulmányait a Fort Hays Állami Egyetem 1974-ben, mint a vokális teljesítmény jelentős, de végül át Carnegie Mellon University 1976-ban tanult, ahol zenés színház. Miközben még tanuló kezdte szakmai karrierjét fellépett a Pittsburgh Civic operett során az 1978-as és 1979-évszakok megjelenő produkciók Fél Sixpence , Camelot , Good News , The Red Mill , Cabaret , és Funny Girl többek között. Míg az ő utolsó évében a főiskolán, ő öntötte Jerome Robbins játszani Diesel a 1980 Broadway újjászületése Leonard Bernstein 's West Side Story . Befejezte a mértéke abban az évben, és elment a Broadway hogy kezdje el a hosszú kapcsolata New York színház. Ő végül átvette a szerepét Tony számára az elmúlt három hónapban a show-ban.

1981-ben, Barrett játszott Whizzer az Off-Broadway-en márciusban a Falsettos , szerepét vette át, amikor a termelés költözött a Westside Arts Theater . 1982-ben főszerepet játszott az Off-Broadway termelés Des McAnuff 's The Death of Von Richthofen tanúsága Földről a Joseph Papp Public Theater , és főszerepet játszott Howard Marren 's Portrait of Jennie a Henry Street Settlement 's New Szövetségi Színház . Visszatért Broadway 1983-ban Charles castleton a balsorsú Alan Jay Lerner zenei Dance egy kicsit közelebb . Ugyanebben az évben szerepet kapott a visszatérő szerepét Tony Barclay a szappanoperában All My Children megjelenő több epizód és 1984.
Bővebb infó:Wikipédia.

"Romantic Notions" Featuring Brent Barrett
BROADWAY BEAUTY PAGEANT 3.19.12 "Beautiful Boys" by BRENT BARRETT
Brent Barrett & Rebecca Luker - Almost Like Being In Love
Brent Barrett LIFE IS: The Music of Kander & Ebb.m4v
Brent Barrett Performs for the Press at 54 Below.
Brent Barrett in Concert - "Bernstein's Broadway"
Don't stop believin 28.08.10 - Brent Barrett - Seeing Things
Who? (Jerome Kern) - Brent Barrett & Rebecca Luker

 
   

"Romantic Notions" Featuring Brent Barrett



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2015. március 15. Nézettség: 235

Tetszik