Hayley Williams

Hayley Williams

6 videó
Az amerikai énekesnő Hayley Nichole Williams néven látta meg a napvilágot 1988. december 27-én Mississippiben, Meridianban. Az áttörést a Paramore nevű együttesének köszönheti, mellyel 2004-ben törtek be a köztudatba.
2002-ben, amikor 13 éves volt, elköltöztek szülővárosából, Meridianból a tennessee-i Franklinbe, ahol az iskolában bántalmazták osztálytársai és tanárai. Ezután magántanuló lett és találkozott Josh és Zac Farro-val. Nem sokkal azután, hogy ideköltözött, énekleckéket vett Brett Manningtől. Amikor még iskolába járt, egy helyi banda, a The Factory tagja lett. Itt találkozott Jeremy Davis-szel. Miután a The Factory feloszlott, Hayley és Jeremy a Farro testvérekkel elkezdtek számokat írni. Így alakult meg a Paramore. 2005-ben John Janick, a Fueled by Ramen kiadó alapítója szerződést írt alá velük.
A Paramore-t 2004-ben alapították Franklinben. Igaz, hogy a Paramore egyik alapítótagja, de a többi tag aggódott, hogy Hayley lesz az énekes, de amint jó barátok lettek, Hayley elkezdett velük számokat írni, és "igazi" bandatag lett.A banda két stúdióalbumot adott ki, az All We Know Is Falling-ot és a RIOT!-ot, és két koncertalbumot a Live in the UK 2008 és a The Final RIOT!-ot. A harmadik stúdióalbumuk, a Brand New Eyes-t 2009. szeptember 29-én adják ki. A That's What You Get című számuk benne volt a Rock Band 2 nevű videojátékban.

Hayley Williams (Paramore) - Use Somebody (Kings of Leon Cover)
Hayley Williams Talks In Southern Accent | Interview | On Air with Ryan Seacrest
Hayley Williams covering Lady Gaga's "Bad Romance".
Hayley Williams singing Ignorance with Florian Gilbon
Zedd - Stay The Night ft. Hayley Williams
Zedd ft. Hayley Williams - Stay The Night: Acoustic from iTunes Session

 
   

Hayley Williams (Paramore) - Use Somebody (Kings of Leon Cover)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2015. január 31. Nézettség: 321

Tetszik