Adam Levine

Adam Levine

11 videó
Adam Noah Levine (Los Angeles, 1979. március 18. –) amerikai énekes, zeneszerző, vállalkozó, alkalmi színész, aki a Maroon 5 nevű amerikai pop rock együttes frontembereként vált ismertté.
Tizenéves korában társalapítója volt egy indie pop zenekarnak, a Kara's Flowers-nek. Azonban, miután az egyetlen albumuk, a Fourth World kereskedelmi kudarc lett, az együttes feloszlott. Később Levine vezetésével újra összeálltak és James Valentine-nal megalapították a Maroon 5-ot. A zenekar mára jelentős sikereket ért el, valamint a mind a négy stúdióalbumuk platinalemez lett az USA-ban. Levine 3-szoros Grammy-díjas, kétszer nyerte el a Billboard Music Awardot, kétszer az American Music Awardot, egyszer az MTV Video Music Awardot, és egyszer a World Music Awardot, mindegyiket az együttessel.

2011 óta a The Voice zsűrijének tagja, az első évad győzetese, Javier Colon is az ő mentoráltja volt. 2012-ben debütált színészként egy visszatérő karakter személyében az American Horror Story című televíziós horror sorozat második évadában.

Levine vállalkozó is egyben, 2013-ban piacra dobta saját parfümillatát, valamint együtt dolgozott a Kmart-tal és a ShopYourWay.com-mal ruházati cikkek és kiegészítők tervezése és fejlesztése érdekében. Saját lemezkiadója is van, melyet 222 Records-nak nevezett el. A The Hollywood Reporter 2013-as jelentése szerint nagy befolyása van az üzleti életben, és becslések szerint évi jövedelme elérheti a 35 millió dollárt, melybe beletartozik az a 10-12 millió dollár, melyet az NBC fizet neki a The Voice minden egyes évadáért.

50 Cent - My Life ft. Eminem, Adam Levine
Adam Levine - 2015 Oscar Nominee - Lost Stars (Lyric Video)
Adam Levine - Cute moments
Adam Levine- I Can't Stop Thinking About You!!
Adam Levine - Lost Stars (Into the Night Mix) (Begin Again OST)
Adam Levine Monologue - Saturday Night Live
Christina Aguilera, Adam Levine, Blake Shelton & Cee Lo Green - Crazy (Live).flv
Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine (LYRIC VIDEO)
Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine [OFFICIAL VIDEO]
Victoria's Secret Fashion show 2011 Anne Vyalitsyna Adam Levine Moves like Jagger (Live HD)
Wheel of Musical Impressions with Adam Levine

 
   

50 Cent - My Life ft. Eminem, Adam Levine



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2015. január 29. Nézettség: 510

Tetszik